היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כבר 5 חודשים אחרי הלידה, הפסקתי להניק לפני שבועיים בערך, האוצר הקטן כבר לא רצה יותר :) השאלה שלי מתייחסת למשהו אחר לגמרי, אני ובעלי חזרנו לקיים יחסי מין רק לא מזמן. פשוט סבלתי מכאבים איומים כי היו לי הרבה תפרים ולא הייתי מסוגלת. עכשיו אני מתלבטת ורציתי להתייעץ באיזה אמצעי מניעה כדאי להשתמש אחרי הלידה? למישהי יש ניסיון בזה? (יש לי עדיין דימומים מידי פעם). בריאות ואהבה!
5 תגובות
עמוד 1
קודם כל מזל טוב לגבי אמצעי מניעה הכי טוב ונכון שתתייעצי עם הרופא נשים שלך... ןדימומים נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
לדעתי צריך לחכות למחזור מסודר ואז להתחיל גלולות. אני הייתי משתמשת בקונדום עכשיו.
אבל אנחנו לא פורום רפואי - הייתי מייעצת לך לפנות לרופא (עשית בדיקה רפואית חודש אחרי הלידה? בלי קשר צריך) [email protected]
img] פייס: ortal_hori
בגדול אם אין שום בעיה רפואית שמונעת ממך לקחת גלולות אלה העדיפות ביותר לטעמי כאמצעי מניעה. באופן אישי, בהמלצת הרופא לקחתי פלורט כי סבלתי מדימומים בין ווסתיים אחרי ההיריון אבל בהחלט שווה לך להתייעץ עם הרופא שלך.
אם רק עכשיו סיימת להניק חכי למחזור מסודר ולדעתי הכי מומלץ גלולות...לא התקנים ולא שום דבר...לא סומכת על זה..עושה לעיתים דימומים ובכלל אני לא אוהבת את הרעיון של משהו זר בגוף שלי... יש פה בת או שתיים שנכנסו להריון עם התקן וזה לא פשוט ואף מסוכן... נכון שגם על גלולות הכל יכול להיות אבל תהיי אחראית קחי בזמן תעשי לך תזכורת. בכל אופן לכי לרופא נשים שיעשה בדיקה ויראה שהכל בסדר ויתאים לך מה שאת צריכה ורוצה... ואל תדאגי..גם לי עם הלידה הראשונה היו המוני תפרים וגם אני לקחתי את הזמן עם יחסי מין כי כאב לי תקופה ארוכה..בסוף זה מסתדר
תודה רבה. יש לי תור השבוע לרופאת נשים סוף סוף הצלחתי להשיג תור אז אני אשאל אותה על הגלולות באמת :) בריאות ואהבה!