יש כאן מישהי שעושה תואר שני? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהתלבטות ממש רצינית! אני חושבת להרשם לתואר שני ולא בטוחה במאה אחוז....
    את התואר הראשון עשיתי בלי ילדים, וכעת אני חוששת ללמוד כששני זאטוטים בבית.
    אני פדנטית ומתמסרת, לא מסוגלת להגיש ולו את העבודה הקטנה ביותר בצורה חפיפניקית. אם אני נכנסת ללימודים אני משקיעה את כל כולי (בגלל התכונה הזאת סיימתי את התואר הראשון בהצטיינות, ובמשך הלימודים השתתפתי בסמינרים למצטיינים...)

יש כאן מישהי שלומדת לתואר שני בצורה רצינית ויכולה לספר לי איך זה? האם הלימודים דורשים כמו בתואר הראשון? איך מסתדרים עם ילדים תוך כדי? האם אפשר להכנס להריון ולהמשיך ללמוד כרגיל?

בעלי עשה תואר שני בשנה שעברה, נקרע בין לימודים לעבודה לבית, אבל הוא מסוגל לגשת למבחן בלי ללמוד, מסוגל להבחן כדי לקבל ציון עובר. אני יודעת שאני לא מסוגלת....

בקיצור חייבת עזרה בהחלטה!!!
11 תגובות
עמוד 1
  • אני התחלתי והפסקתי באמצע בגלל לינוי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני עשיתי תואר שני במשפטים.
    כל תואר זה שונה כמובן...

נרשמתי לתואר בהריון בחודש תשיעי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• טוב לקרוא מה שכתבתן...
    סיימת את התואר במשפטים? האם היה שווה את המאמץ? מה את עושה היום?את חושבת על תואר שלישי?
    גם התחום קצת לא ברור לי, לא בטוחה אם להמשיך במה שלמדתי לתואר ראשון (תקשורת ועיתונאות) או ללכת על משהו חדש (מדעים קוגניטיביים- לימודי המוח).
    דבר אחד ברור לי- אם אני חוזרת לאקדמיה זה רק כדי להמשיך לדוקטורט. אחרת אין טעם.
    ההתלבטות קשה, מבחינתי זה ממש בחירת מסלול להמשך החיים.
  • בטח שסיימתי...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מעניין! נשמע כמו אחלה עבודה!
    כן, אני קופירייטרית. אבל בתחום הזה הנסיון הוא שקובע ולא מספר התארים.
    תיק עבודות שמן עדיף על כל תעודה, וזו עוד נקודה, אם אלמד אשקיע פחות בכיוון של עבודה, וזה יעצור אותי בקידום. התעודה בתחום הזה באמת לא נחשבת, אף אחד לא מסתכל עליה...

דרך אגב אני עשיתי את מה שכתבת- הלכתי ללמוד עיצוב פנים בשביל הכיף! למדתי בשלוחה של הטכניון והיה לי ממש נחמד ושימושי (זה עזר לי לבנות בית שסיימנו ממש לא מזמן). בהחלט מרענן וטוב לנשמה!
  • סיימתי תודה לאל ברוך השם!!!!!
    אלו היו שנתיים מתישות
    סיימתי ממש לא מזמן, חיכיתי עם ההריון של אוריאן בגלל זה- לא רציתי ללדת באמצע התואר
    בסוף יצא שילדתי ממש לקראת הסוף (בעקרון התכנון היה לסיים הכל לפני הלידה ולא עמדתי בזה)

להגיד לך שהשקעתי כמו שרציתי- ממש לא!
    אבל בקטנה העיקר שסיימתי
    זה לא קל אבל אפשרי
  • אני למדתי פסיכולוגיה, אז הייתי חייבת לעשות תואר שני.
    אמנם הייתי רק עם אחת, אבל גם עם בעל קרבי שחוזר רק בסופ"שים, אז זה מתקזז

• אני ממש לא בכיוון אבל הייתי חייבת לשלוח לכן חיבוק ולהגיד שאני מעריצה

• בני כמה הילדים שלך? את לא מתכוונת לעדכן להם את הסרגלים כבר? עוד מעט בר מצווה, לא?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • וואי כל הכבוד לכן בנות,
    אני אפילו לא חולמת עכשיו לעשות תואר שני, התואר הראשון שלי הוא מתחום המדעים הייתי מאוד מאוד רוצה לעשות הסבה לקלינאות תקשורת אבל אין מצב לעזוב את העבודה וללכת ללמוד כל יום עכשיו עוד 3 וחצי שנים

• עשיתי תואר שני כשכבר היו לי 3.
    גם לי כמו למיכל, יש תואר ראשון בפסיכולוגיה, והרגשתי שאני צריכה את השני.
    התואר השני שלי נעשה בחלקו בחו"ל, והיה כרוך בנסיעות.
    לספר שהיה קל, ממש אין לי כוונה כזו.
    אבל כשאת מעמידה בצורה די "קרה" ו"מחושבת" את המטרה לנגד עינייך, ורואה במטרה הזו מספיק חשיבות, כולל צורך לעשות ויתורים זמניים על דברים שנראים לך גם חשובים עד מאד מאד - אז הכל אפשרי.
    ובעיקר לחשוב כל הזמן כל הזמן, ולשנן כמנטרה, ש"הכל זמני!" וסופו להיגמר...
    בהצלחה!
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה