מתחילה להילחץ ממחר :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר בשעה עשר בבוקר אני בועדת השמה עבור דניאלה מרגע לרגע יותר ויותר מתחילה להרגיש את הלחץ מחר יקבע עתידה של האוצר שלי לשנה הקרובה יש בתל אביב שני גנים שפתיים אחד ביפו ואחד בצפון תל אביאותה לצפון תל אביב יפו לא מתאים למרות שהוא גם טוב אבל שם כנראה זה ילדים שממש מתקשים ילד מהגן שלה נשלח לשם הוא לא מדבר בכלל חוץ מאמא ואבא לא מחבר משפטים ולא כלום

16 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה
  • תודה לפחות הגננת תיהיה איתי בוועדה וכבר הכינה אותי שהסיכוי לא משהו שהיא תתקבל לגן שפתי ולא בטוח שמשם תקבל עזרה אחרי הניתוח למרות שיש המלצה גפם לריפוי בעיסוק

• בהצלחה
  • תודה
    יש סיכוי באמת שעם כל החומר של דניאלה כולל תיק רפאוי שלם עם כל הבעיות שהיו שכתוצאה מהם עוברת ניתוח לתיקון החך והדיבור לא תתקבל לגן שפתי ולקבל עזה? אם לא יקבלו אותה אותה יש סיכוי ששנה הבאה אולי בגלל הדיבור תלך לאיבוד בגן רגיל והאם תשובות ושיבוץ ניתנים על המקום? למי שיודעת

• תשובה ניתנת במקום בד"כ אבל לא בנוגע לאיזה גן.
    בד"כ מסתכלים על המצב הנוכחי, בסה"כ המטרה היא להביא אותה לנקודת פתיחה טובה יותר עד להיא תגיע לבית הספר. מקווה שתיקחי אותה איתך שיוכלו להתרשם ממנה.

• לא יכול להיות שיש בת"א רק שני גנים שפתיים.
    בכפ"ס ש ארבעה!

• בהצלחה
  • בת"א יש אחד ביפו לשם נשלח ילד מהגן של דניאלה שחוץ מאמא אבא תודה ובבקשה לא אומר כלום והוא מטופל לטענת האם מגיל שנתיים ולא התקדם ויש אחד בצפון ת"א הרוב הבנתי לא מתקבלים מחוסר מקום אני יודעת שדניאלה ברמה גבוה והשיגה הרבה מאוד בתוך שנה רק שתבינו לפני כשנה בקושי רב דיברה וחיברה משפטים אותה אמא שאלה אותי איך הצלחתי להביא את הילדה שלי לרמה גבוהה אז כן חוץ מקלינאית התיקשורת יש חוגים שעות סיפור הופעות שאני רצה איתה כל אחד שלעצמו תורם להתפתחות בדרך שלו כמובן הרבה פעמים וזה כמעט כל יום יושבות ומשחקות משחקי מילים לשון גרון הכל מהכל קל זה ממש לא ולפעמים אפילו די מתסכל ואני חושבת שלא פעם קיטרתי לכן כמה זה קשה לי לראות שדניאלה מאחורה בדיבור אבל זה ממש לא מעכב או מפריע בכישורים החברתיים
    מה שעוד יעזור מחר זו הגננת שתספר שבמפגשי הבוקר דניאלה יושבת אך לא משתתפת מסרת לדבר כי קשה לה וגם תספר שהרבה פעמים דניאלה צריכה לחזור על עצמה מספר פעמים עד שמבינים אותה או שמצאה דרכים חלופיות להראות מה שרצתה לומר

• בהצלחה
  • תודה עידכונים מחר

• בהצלחה!!!
  • תודה עמית

• תודה סיוון עוד רבע שעה אצא מהבית לעיריה זה עשר דקות מהבית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה