"כשהליקוי"... לוחצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להיות עם הילדים לבד...

רק לי זה נראה מוזר ו/או מעצבן?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

16 תגובות
עמוד 1
  • אני אומרת שאת לא חייבת כלום.
    דברי עם בעלך, תגידי שלא ממש מתאים לך.
    לגיטימי מצדה לבקש, ולגיטימי מצדך להשיב בשלילה.
  • גם אותי זה מעצבן.
    אני מוכנה לעיתים רחוקות ביותר, בעיקר אם אין לי שום אופציה אחרת ולזמן הקצר ביותר האפשרי ולעולם לא שתיהן בו זמנית.

אני אומרת שאם חמותך רוצה שיהיה לה איתם קשר שתרד ותשחק איתם על השטיח או שתלך יד ביד לטיול.

אני לא הייתי משאירה את הילדים במקום שאני לא בטוחה בו לחלוטין.
    איך תהני?

• גם אני חושבת שלגיטימי מצידה לבקש להשאיר אותם, היא בטח רוצה שהם יתחברו אליה קצת יותר ושיכירו אותה טוב יותר...
    אפשר (לדעתי) למצוא דרכים חילופיות וזמן חילופי, בהם היא תכיר אותם טוב יותר (לאו דווקא להשאיר ללילה).
    אני אישית משאירה את הילדים אך ורק (!!!) עם מי שאני יודעת שהם מרגישים ביטחון!
    אם הילדים שלי מרגישים ביטחון, אז כמובן שגם אני (ולהפך)!

למשל- עם חמתי הם לא נשארו לעולם!
    נראה גם שחמתי לא מתלהבת מהרעין של לשמור עליהם
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • תעשי רק מה שמרגיש לך נכון!
    תסבירי לבעלך, וגם אם הוא יעשה פרצוף - תסבירי שכוונותייך טובות (עאלק) ושתמצאו יחד דרך לתת לחמותך זמן איכות...בהדרגה, לא בבת אחת...
  • אני כן הייתי מנסה לתת לה לשמור עליהם לכמה שעות
    ולראות את התגובה של הילדים ושלה
    זה אומר להגיע לשים אותם ולצאת לסרט מסעדה או ספא
  • אין לי בעיה לשאיר לה אותם לכמה שעות...

אבל בבת אחת ככה ללילה וליומיים... נראה לי ש... לא!

• היא הייתה איתם כמה שעות לבד
  • אני דווקא לא רואה בזה שום דבר פסול... להיפך... צריך להגיד תודה שמציעים לך סוג של עזרה (לבלות זמן איכות עם בעלך - יותר מזה?
  • חחח... נא לא להרחיק לכת. אני לא מרחיקה את ילדיי ממנה

אני פשוט חושבת שהם קטנים מידי...

כמו אמא טיפוסית, קשה לי לסמוך על אחרים מלבד עצמי
    וקשה לי לחשוב שישארו כל כך הרבה זמן רחוק מהבית ומבלי הדרגתיות כלשהי.

ולא, לא יצא להם להיות שם לבד... כי לא יצא
    זה לא מכוון או משהו.
    הם (הוריו) לא מגיעים לביקור
    רק אנחנו נוסעים לשם
    אם הם היו בסביבה מזמן הייתי מנצלת את הסיטואציה הזו לביביסיטר הכל כך מתבקש ונדרש אצלי... כי אני באמת זקוקה לעזרה...

אבל מתי שנוח לי, ובלי ניג'וס מוזר שכזה... זו המהות של עזרה, לא?

• אני חושבת שאת לגמרי צודקת.
    כשמשאירים ילד לבד לא "זורקים" אותו, הוא צריך להכיר ולדעת ולצבור ביטחון.
    מרחק של שעת נסיעה נראה לי בעייתי באצמע השבוע (למען האמת גם לארוחת ליל שבת פעם בשבועיים-שלושה
  • אני חושבת שאת צריכה לתת לה צ'אנס להתחבר אל הילדים והילדים אליה אבל בהדרגה תשאירו אותם שם בערב ותצאו לאכול ותחזרו ותישנו איתם ובבוקר אתם תנוחו בכיף ושייקחו אותם לגן המשחקים ואז ייתקרבו שוב ובחופשת הקיץ בהחלט גם אפשר להשאיר ליום שלם
    אני לא אתחיל לקטר לי בכלל ליקוי מארץ הליקויים
  • הלוואי עליי האופציה שמציעים לך...

שבוע שעבר חגגתי יומולדת וזה כולה יומולדת ובעלי רצה לצאת לבית קפה, לא סופ"ש, לא חו"ל "רק" שעתיים לבד הוא ואני - שמיניות באויר!!! בשביל שגיסתי ובעלה הדרק הסכימו להגיע ולשמור על הילדים כי לי לצערי את חם וחמה שיכולים לשמור על הילדים לבד
  • האמת הילדים יתרגלו מהר מאוד אליה . אני במקומך כן הייתי משאירה אותה עם הילדים ונהנית מלילה לבד עם הבעל .. בסך הכל היא דאגת שלבן שלה יהיה קצת זמן איכות איתך .

• לא יודעת מה לומר.

נראה לי שהייתי ממשאירה אותם. הם בסה"כ ילדים שמבינים ומדברים, לא תינוקות, וזה מקל על העניין.

אולי תשאלו אותם?
    אם הם יסכימו בשמחה, אני חושבת שנהדר

• אם לא סומכת עליה במליון אחוז - אין סיכוי שהייתי משאירה אותם. בייחוד שהקטן ממש פיצקי, עוד צריך לאכול כמו שצריך ולדאוג לו הרבה יותר.......
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• איך היא תסתדר עם שניהם? הקטן עדיין יחסית קטן.... לא יהיה לה קשה?

סה"כ כל הכבוד שהיא הציעה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה