עזרה בבקשה מי שיכולה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי בנות
    הרבה זמן לא הייתי..... החיים עמוסים.

אני רוצה לשנות את התפריט היומי של מיקה והייתי שמחה לשמוע את התפריט של התינוקות שלכן- סביב גיל 9 חודשים.

מה הם אוכלים? באיזה שעות?
    אשמח אם מישהי תרשום לי תפריט ממש.

תודה

2 תגובות
עמוד 1
  • יש לך תפריטים באינטרנט ובספר טעמים ראשונים שהוא מצויין ומומלץ,
    הייתי עוזרת לך אבל הביבי שלי לא אכלנית...
    ציפור אוכלת יותר ממנה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אצלי היא אוכלת בבוקר 60 CC (בסביבות 7)
    בערך ב9 היא מקבלת פירות
    בסביבות 12 היא אוכלת מרק טחון גס ולידו קציצה+אורז/פסטה/בורגול/פתיתים
    בסביבות 13:30-14:00 השלמה של מטרנה בדר"כ 60 CC
    אחר הצהריים אני משתדלת להכין לה רסק עגבניות עם אבוקדו ואני מגוונת עם ביצה/חומוס/ טונה...
    את כבר יכולה להתחיל לתת מעדנים וזה גם אופציה טובה או פשוט להוסיף יוגורט/גבינה
    לפני השינה בערך ב19:30 היא אוכלת מטרנה עם דייסה 120 CC וקמה בלילה עוד פעמיים לאכול...

(את הקציצות אני מכינה לבד עם הודו/בקר/עוף טחון- תלוי מה יש בבית ומוסיפה בורגול, עדשים כתומות וירקות גם לפי מה שיש- קישוא,תפו"א, בטטה, בצל, גזר... יוצא מעדן!!)

מקווה שעזרתי... בהצלחה,

לירון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה