מורן אביסרור22-קראתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קראתי מה שכתבת בפורום השני ורציתי לשתף שגם אני עם שחלות פוליציסטיות סטודנטית בב"ש ונוסעת כל יום שעה ללימודים מהבית... בפקולטה מאוד קשה שלוקחת לי כל זמן פנוי...
    ויש לי עוד שנה וחצי ללימודים והתחלנו לנסות כבר לפני שנה ועשר.. בינתיים הפלה מהריון סםונטני בדרך ועכשיו מתחילים טיפולים..
    הסיבה שאני רושמת את כל זה זה בגלל שכשיש בעיה לפי דעתי עדיף לא לדחות כי אין לנו מושג מתי זה יקרה.. וזה תמיד יציק לך ויפריע לך בלימודים ברגע שתגיעי להריון המיוחל את תתמודדי עם הכללללל מבטיחה...זה יכול לקחת מעט זמן וזה יכול לקחת יותר זמן אין לדעת (הלוואי והתהליך שלך יהיה קצר) הכל מתגמד
    עכשיו אני מתחילה תקופת מבחנים ומתחילה הזרעה .. אז מה זה אפילו טוב יותר כי במקום להתעסק בלספור ימים אני אתעסק בלימודים ואני יכולה להגיד לך שזה אפילו מרגיע..
    מקווה שעזרתי באיזשהי דרך
    בהצלחה!
9 תגובות
עמוד 1
  • ודרך אגב אני רושמת את זה כי הרגשתי ממש הזדהות איתך ... הרצתי את המחשבות האלה מיליון פעמים בראש... איך אני אטפל בילד ונשארו לי עוד 3 שנים והנה עכשיו נשארה לי שנה וקצת לסיום הלימודים ואני עוד פה..חשבתי שאני אקלט ברגע איקקלומין וזהו.. כי רוב הבנות הפוליציסטיות מסתפקות באיקקלומין... וזה לוקח אצלי זמן כמו שאת רואה... זה לא בשליטתנו יש סיכוי מעולה שתיקלטי מיד אבל התרחיש הזה שאולי לא תמיד ירוץ לך בראש...
  • מחזקת את הדברים של ורד ומאחלת לשתיכן הרבה הצלחה!!!

• ורד יקירה תודה מכול הלב שהגבת
  • שושה וכנרת המקסימות תודה
  • בהצלחה רבה מותק!! שמחה על ההחלטה שקיבלת ... רק בשורות טובות
  • תודה תודה
  • מורן וורד
    גם אני כמוכן- סטודנית.
    אני כרגע נמצאת בסוף שנה שלישית של התואר כלומר מסיימת בעוד חודש!!!
    אנחנו נשואים ממש אוטוטו שנתיים. בעלי מאוד מאוד רצה ילד מבחינתו אפילו הייתי מפסיקה את הגלולות קצת לפני החתונה כי יצאנו הרבה שנים והוא תמיד אמר מה אכפת לך זה לא שיחשבו שהתחתנו בגלל הריון... אני בחורה מאוד מחושבת ומתוכננת ואמרתי אין מצב! אני מבחינתי אמרתי אני אפסיק את הגלגולות במהלך שנה שלישית כי הכי מוקדם שאני מוכנה ללדת זה בסוף שנה שלישית כלומר להיות בהריון במהלך השנה האחרונה ללימודים.
    בסופו של דבר אחרי דיונים רבים הוא הצליח לשכנע אותי שגם בשנה שניה זה בסדר כי שנה שלישית היא קלה הרבה יותר והפסקתי את הגלולת כ9 חודשים אחרי החתונה... היום אני עדיין כאן, מסיימת שנה שלישית ועדיין לא בהריון, כל הבדיקות תקינות ולפני כשבועיים עשיתי צילום רחם שגילה סתימה בחצוצרה שנפתחה בהמהלך הצילום - מה שאני רוצה להגיד הוא: זה לוקח זמן! זה יכול לבוא בחודש הראשון ויכול לבוא גם אחרי שנה! גם כשהכל תקין,
    כמה שהייתי נגד היום אני בדיוק בדעה ההפוכה ואולי אם הייתי מפסיקה את הגלולות כבר ביום החתונה היום המצב היה שונה...
    אני אומרת שחררו מתי שזה צריך לבוא זה יבוא! ילדים זה שמחה וברכה וכל ילד מביא איתו את המזל שלו! הכל יסתדר כבר מעצמו!
    שיהיה בהצלחה לכולנו
    יעל
  • יעלי - את צודקת בהחלט ! אני מסכימה איתך לגמרי..

שיהיה המון בהצלחה לכולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה