שלום דר', 2 שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1.אני בשבוע 9, לפני כשבוע אובחן כי קיימת אצלי דלקת בשתן, ואני מקבלת אנטיביוטיקה לטפל בזה, מאז שהתחלתי לקחת את האנטיביוטיקה הקאתי כבר 3 פעמים, דבר שלא נתקלתי בו בהריון הקודם או בהריון הנוכחי. האם יש קשר בין לקיחת האנטיביוטיקה לבין ההקאות?
    2.אני יודעת כי אין משמעות לדבר, לאחר שראיתי דופק, אך מעניין אותי מבחינה רפואית:
    בשבוע 5 הבטא שלי היה 13000 אלף, לא יכול להיות שההריון יותר ישן משבוע 5 וגם לא נצפו תאומים, מדוע אם כך, מספר הבטא היה גבוה כ"כ? התשובה היחידה שקיבלתי היא:זה לא משנה לאחר שרואים דופק. אני מבינה שזה לא משנה, אך מעניין אותי לדעת על מה זה יכול להעיד..
    תודה רבה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. אני מניח שיש קשר, היה עוזר לדעת איזה סוג אנטיביוטיקה את לוקחת. לרוב מספיק טיפול של שבוע ואם את כבר מקבלת אנטיביוטיקה שבוע אולי זה הזמן להפסיק וכך לראותה אם ההקאות מפסיקות
    2. זה לא מעיד על כלום, אין קורלציה טובה בין ערכי הבתא לבין השבוע, כלומר יכול להיות גבוה אצל אחד ונמוך יותר אצל אחרת על אף שהן באותו שבוע.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה