-
קודם את..
-
בעלי מנהל בסלקום (לא לסקול אותי באבנים
-
פיתוש
-
אז ככה..
בעלי הוא סטודנט לפיזיותרפיה, וזה כבר אומר הכל!!
התואר הזה... כמעט כמו רפואה!
-
צולי - הוא לא שונא אותו, הוא שונא את המצב וזה הכי לגיטימי בעולם... נסי לומר לו זאת אם הוא יאמר זאת שנית....
גם אצלנו הוא לא רואה כל יום את הבנות...
אנחנו יוצאים כולנו מהבית ב6:50 בבוקר והוא חוזר בין 16:00 ל...... יכול להיות חמש ויכול להיות 22:00 וכמובן בימים שהוא כונן יכולים לקרוא גם פעמיים-שלוש, כולל סופ"ש....
אתמול הוא הגיע בתשע בלילה, היום יובל שאלה כשהיא הגיעה מהגן איפה אבא וכשאמרתי לה שהוא בעבודה היא ממש כעסה
-
בעלי עובד בבי"ס לחינוך מיוחד, כעיקרון הוא אמור להגיע בשעות נורמאליות כמו חמש אבל זה לא ממש קורה, כל יום יש ישיבה או משהו אחר ומגיע אחרי שהולכות לישון. בבוקר הוא יוצא מיד כשקמות וזה גורם להן לכעוס עליו, הקטנה מסתובבת כל היום בבית וצועקת "אבא" .
חוץ מימי שישי שהוא בחופש ואני למדתי/עובדת אז הוא איתן.
הגדולה הרבה פעמים חוטפת קריזה ונהיית ברוגז גם לכמה שעות שהוא נמצא.
הקטנה צורחת לפעמים כשיוצא וכשהוא בא היא מתנפלת עליו...
ואם אני משכיבה אותן לישון והוא לא בבית לוקח להן שעות להרדם, אם הא שם אותן לישון לוקח לו 5 דקות והן בחלום השביעי.
-
גם בעלי סטודנט בנוסף להיותו מנהל הוסטל
ימי שני הוא מגיע שניה לפני שנכנסים למיטות, ימי שלישי נכנס בסביבות 22:00 הבייתה ובשישי יוצא מוקדם מהבית
אבל ראשון רביעי וחמישי הוא משתדל להגיע בשעות סבירות יותר (18:30 בערך)
הבוקר אצלנו לא קבוע-אם אין לו שום דבר חשוב/דחוף הוא עוזר לארגן אותם ואני לוקחת לגנים... אבל בדר"כ אני מארגנת לבד
-
במה בעלך עוסק?
בעלי בוחן רכב במכון בדיקות רכבים.
מתי חוזר כל יום?
עובד חצי משרה (עד 15:00). בד"כ מתעקב יותר, וגם הולך לו זמן על הנסיעה. עכשיו, שאני אחרי הלידה, הוא משתדל להגיע עד 17:00.
האם רואה את הילדים כל יום? מתי? בבוקר מכין אותם לגן? בערב?
רואה אותם כל יום.
את שקד הוא מארגן כל בוקר לגן, ובערב מקלח את שקד ועושה אמבטיה לעידו.
לעיתים יוצא לו גם לה**** זמן לשקד בערב.
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
בעלי בהייטק
מגיע ברוב הערבים אחרי 8..
בבקרים מאז ומתמיד הוא היה לוקח לגנים אלא אם במקרה לא יכל
אני תמיד מחזירה..
תמיד היינו דואגים שפעם אחת בשבוע הוא יוצא מוקדם
כאן סוףסוף התחלנו את השיטה הזו
הבנות רגילות לזה, עכשיו גם הייתה תקופה קשה גם לבנות וגם לבעל אבל לדעתי הכל מתחיל להתאזן
-
בעלי מהנדס
הוא עובד במקום של המדינה, יש הסעות כך שהוא חוזר לרוב בשעה 5
לפעמים עושה שעות נוספות אז חוזר ב 8
בבוקר הוא לא ראה את הילדים כי הוא יוצא מוקדם להסעה, אז הבוקר "עלי"
אחה"צ מהרגע שחוזר הוא איתם עד ההשכבה
ואני אומרת אלף פעם תודה לה' שזו העבודה שלו כי זה נדיר בימינו שהאבא נמצא כל יום אחה"צ...
-
במה בעלך עוסק?
בעלי רצף
מתי חוזר כל יום? יוצא ב 5 בבוקר וחוזר ב 4 אחה"צ
אני זאת שתמיד מכינה בבוקר הוא רוב אחה"צ איתנו
והוא זה שמספר

סיפור למוריה לפניי השינה
-
בעלי עובד בבטחון
יש לו כמה סוגים של משמרות
או מ 2 בלילה עד 12 בצהריים
או מ 7 עד 4
או מ 10 עד 8 בערב
אבל משום מה מלא יוצא שהוא עושה משמרות כפולות
הבוקר זה תמיד עלי
בדרך כלל הוא כבר לא נמצא ובימים שהוא כן - אני נותנת לו לישון כיאני במילא יוצאת לעבודה אחרי זה
בדרך כלל הוא חוזר ב - 5 לפעמים ב 8
אז הוא רואה את הילדים כל יום
אבל גם כשהוא בבית הוא עובד. טלפונים אינסופיים מהעבודה
-
במה בעלך עוסק?
הבעלול יועץ השקעות בבנק
מתי חוזר כל יום?
בשני וחמישי לא לפני 8 בבוקר
בשאר הימים בסביבות 4-5
כן רואה אותם כל יום , ביום שישי הוא לוקח את שחר לגן כי הוא לא עובד , בשאר הימים אני לוקחת את שחר לגן
אם הילדים לא רואים אותו כל יום - איך הם עם זה? מידי פעם מתעצבנים על זה או שרגילים לשיגרה הדפוקה הזו?
בימים שהוא חוזר מאוחר שחר מחכה לו ואז שהוא מגיע שחר נכנס לישון
-
בעלי עובד בחברה גדולה בתור תומך הפצה - אם אני יגיד את החברה תרצו להרוג אותי
-
אז כולנו באותה הסירה
-
במה בעלך עוסק? בעלי סוכן מכירות רכב (שתי דקות מהבית
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
בעלי מנהל לקוחות בבנק.
אין לו שעה קבועה שהוא חוזר הביתה, אבל מאוד משתדל לחזור מוקדם ובימים שאני צריכה להישאר עוד שעות בעבודה אז הוא מגיע מוקדם כדי להחליף את אמא שלי ולפעמים אף אוסף את הבנות מהגן (ב- 16:00).
רואה את הבנות כל יום, בוקר וערב.
בבוקר יש לנו חלוקת תפקידים: אני מלבישה + קוקיות + שטיפת פנים. הוא מכין לכולנו שתיה (שוקו
-
בעלי עצמאי
חוזר מאוחר ... יש תקופות שאפילו אחרי שהם נרדמים, יש תקופות שהוא מספיק להגיע ואחרי 10 דק' .. הם רבים כמו 3 ילדים
-
בעלי מנהל לוגיסטי בחברה גדולה שעוסקת במוצרים לחקלאות.
יוצא כל יום בין 4:00 ל - 6:00 בבוקר (משתנה לפי עונות שנה) וחוזר לא לפני 20:00-21:00, לפעמים יותר מאוחר.
הוא לא רואה את הילדים כל יום.
עושה בין 3-4 פעמים בשנה מילואים ארוכים, ונוסע בין 4-5 פעמים בשנה לחו"ל מהעבודה, לתקופות שבין שבוע ל - 3 שבועות.
הוא לא נמצא בבית בבקרים, עובד ימי ו', ופעמים רבות עובד לילות.
הילדים רגילים לזה, זה מאז ומתמיד היה כך. עד לפני כ - 9 שנים היה איש קבע, אז זה לא היה יותר טוב.
בשבתות ובחגים שבהם לא עובדים הוא לגמרי איתנו, וזה מהווה פיצוי מה.
שרון שמש
M.Sc
פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
www.sh-cbt.co.il
-
בעלי עוסק בחקלאות באופן כללי..הוא עובד בחברה די גדולה והם מפתחים חרקים טובים שמדבירים חרקים מזיקים (הדברה ביולוגית)
חוזר כל יום ב16:30 אבל יוצא לעבודה בשעה 4 בבוקר..כידוע בענף הזה חובה להתחיל מוקדם לפני החום
אף פעם לא מכין אותם לגן נוכח שעת היציאה לעבודה
רואה אותם כל יום כשחוזר..לפעמים אני מעסיקה אותם לבד או בחוץ עם חברות או בגן שעשועים ועכשיו בריכה כי הוא מותש מהשעה שהוא קם בה ורוצה לישון איזה שעה כדי שיוכל לעמוד על הרגליים במשך האחהצ ולתפקד
לפעמים זה מבאס אבל יש מינוסים ופלוסים בכל שעה
-
בשן מדריך טיולים
הוא לא חוזר כל יום הביתה, לפעמים יוצא לטיולים של יומיים או שלושה
לפעמים יש לו טיולים חד יומיים ואז קורה שהוא חוזר בשעות הצהריים, אחר הצהריים ולפעמים ערב
הבנות כבר רגילות, הן מדברות איתו כל יום בטלפון אם הוא לא נמצא, לפעמים יש התבאסויות כלליות, אבל זה עובר מהר...
-
בעלי איש ביטחון...
אין משמרות קבועות: עובד לילות, שבתות, חגים ועוד...
יש לפעמים שבועות שאנחנו לא רואים אותו
ויש לפעמים שבועות שמאזנים...
השבתות הורגות אותי. הטוהר של השבת כמעט תמיד נפגם לי עם משמרת, ואני לעיתים מוצאת את עצמי לבד מוצאת תעסוקה לילדים. זה מדכא... מאוד
אני תמיד מכינה אותם לגן ולמטפלת ואוספת אותם. פעמים נדירות זה "נופל" עליו...
לגדול זה מציק כשהוא לא רואה אותו. הוא מבקש אותו המון...
אני מתעצבנת על זה די הרבה. לא מזמן ממש התפוצצתי
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
בעלי עצמאי .. הוא עוזר לי בבוקר עם הילדים אני לוקחת אותם לגןן כי אני לא עובדת .
הוא חזור בסביבות 5 אחר הצהריים . הוא עוזר לי איתם כשהוא יכול ולא עובד מהבית .
הוא נוסע לחול לשבועיים -שלושה אחת לחודשיים בערך ( פרנסה )
לילדים זה לא הכי קל וגם לי אב ל הוא המפרנס של הבית ולכן אין שום סיבה בעולם שאני אתלונן ..
מודה על מה שיש
-
בעלי צורף...גם שכיר וגם עצמאי (עובד בבית), אז הוא יוצא לפני שהילדים קמים וחוזר בסביבות 18:00 ואז "נעלם" לסטודיו ויוצא רק להפסקות קפה...(אסו רלילדים להכנס לחדר העבודה כי מסוכן שם).
מה שטוב - אם צריך אז הוא מתגמש ויכול לצאת לקחת מהגן או לקחת לגן בבוקר, רק צריך לתאם איתו מראש. סה"כ 55555555 הוא עם הילדים זמן סביר
-
בעלי בהיי טק,
הבקרים תמיד עליו, כי אני יוצאת מוקדם ללימודים,
ואני תמיד אוספת מהגן ובידור וחוגים אחה"צ כמעט תמיד עלי.
תמיר כל יום שואל מתי אבא חוזר....
לפעמים הוא מפנק אותנו ויוצא מוקדם (במיוחד בחורף כשהוא נוסע באופניים ומחשיך מוקדם
-
בעלי אמור להתחיל מוקדם. אבל מכיוון שתפקידו להביא את אלמוג בבוקר לגן כי אני כבר בשעה 06:40 יושבת באוטובוס בדרך לעבודה (
-
עד לפני 3 שבועות בעלי עבד עד 7 בערב וחזר כל יום הביתה...
עכשיו חוזר רק בסופ"ש...

כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר

-
עדידה, מה זאת אומרת חוזר רק בסופ״ש? ואיפה הוא ישן כל השבוע? הוא לא בצבא, נכון?
איך את עם זה? יש לך עזרה מההורים שלך?
הוא חוזר הביתה בין 19-19:30. הוא מספיק לצחצח להם שיניים, להקריא סיפור ולהשכיב לישון. פעם בשבוע בערך הוא נשאר עד מאוחר והוא לא רואה אותם. בתקופות לחוצות זה יכול להיות גם פעמיים בשבוע...
אין כ"כ מה לארגן בבוקר, אבל אם צריך הוא עוזר והוא לוקח את רום אופיר לגן כי הגן שלה נפתח ב- 7. שנה הבאה סביר להניח שאני אקח את שניהם כי 7:30 זה מאוחר בשבילו לצאת (פקקים). בימים החופשיים שלי אני לוקחת את שניהם לגן.
בימי שישי הוא לוקח אותם ומחזיר אותם מהגן (אני עובדת)
מאוד קשה לי עם זה שהם רואים אותו 10 דקות בערב ו- 20 דקות בבוקר
-
במה בעלך עוסק?
עובד בחברת התרופות "טבע"
מתי חוזר כל יום?
כשהוא חוזר מוקדם הוא בבית עד חמש וכשהוא מגיע מאוחר הוא חוזר בשבע.
רואה אותם כל יום, בצהריים או בערב תלוי מתי הוא חוזר ורק אני מכינה אותם לגן כי הוא ב6:20 כבר בדרך לעבודה.
אם הילדים לא רואים אותו כל יום - איך הם עם זה? מידי פעם מתעצבנים על זה או שרגילים לשיגרה הדפוקה הזו?
רק כשהוא היה לומד היה חוזר בעשר בלילה לא היה רואה אותם ולא ראיתי שיש עם זה בעיה, חוץ מזה שזה היה מאוד זמני.
רותי