היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא חושבת שכדאי יותר מידי, גם כי זה ממש חם ולא תמיד הגוף מצליח לשמור על חום נורמלי בזמן ה"היטגנות" וגם העור השזוף פחות גמיש ונראה לי שזה יפריע לו לחזור לעצמו אחרי ההיריון. זה רק מהתחושות שלי בסיטואציות דומות, לא קיבלתי הנחיה כזאת בשום מקום.
חחחחחח מיצי בטוח שהעובר לא יצא שזוף
אני לא יודעת מה איתך אבל אני הולכת להעביר את חודשי ההריון האחרונים בים!!!!!!!!
בימים רגילים הים מאוד קורץ לי ואני חולה על צלייה בשמש ומאז ההריון המזגן ממש קורץ לי
אין מניעה, אבל תקפידי לשתות המון כדי לא להתייבש! אני כבר שחורה, איזה כיף "לחזור לעצמי" - חולה על השמש של הים!!!
אולגה יא כוסית תביאי לי את הגוף שלך
שיזוף זה לא בריא נקודה, במיוחד לא לבעלות עור בהיר כמונו (אם אני זוכרת נכון ויש לך עור בהיר) לא מבינה בכלל למה צריך אותו באמת
לפי מה שאני יודעת זה יכול לעשות ממש פיגמנטציה..
למרות שאני ממש מבינה אותך- כל כך בא לי שמש וים ואלו ארטיק!