שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולכן, רציתי לשאול שאלה ואשמח לתשובה מהירה,
    בד"כ המחזור שלי הוא בין 30 ל36 יום, החודש לא הרגשתי טוב עם כאבים חזקים בבטן עשיתי בדיקת הריון ביתית בימים 38 וב40 ויצא תוצאה שלילית,
    הרופא שלח אותי לעשות בדיקת דם ויצא שיש לי הורמון 512 הבדיקה נעשתה 45 יום לאחר המחזור התוצאה תקינה ביחס לכמות הזמן שעבר????????
    נראה לי זה קצת מידי מה זה אומר??????
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איזה הורמון יצא 512 ?

אם את מתכוונת לבתא, אז כאשר הווסת שלך לא סדיר אי אפשר לדעת בדיוק מתי היה ביוץ ולכן ערך נמוך לא אומר דבר בהכרח. זה נכון שאחרי 45 יום מן הווסת רצוי שהערך יהיה גבוה יותר אבל בפועל הביוץף שלך כנראה היה מאוחר משום שבדיקות ההריון בימים 38 ו 45 היו שליליות.
    לכן, קשה לומר בשלב זה האם נמוך מידיי או לא. רצוי להמשיך לעקוב ולראות מהי מגמת עליית הבתא והאם מכפיל עצמו בקצב תקין.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה