רוצה לשתף אותכן במשהו..!... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי חברה מאוד טובה, לפני שאני והיא התחתנו היינו חברות ממש ממש טובות וכל היום היינו בוורידים אחת של השניה.. היינו מספרות אחת לשניה הכל אבל הכל.. היא ידעה הכל עליי ואני ידעתי הכל עליה.. שהיא הכירה את בעלה הם יצאו כמה חודשים ואז היא רצתה לשדך לי את אח שלו.. אני בהתחלה לא רציתי אבל עם הזמן אני השתכנעתי והסכמתי.. ואני ואח של בעלה יצאנו משהו כמו שנה ואחרי שנה נפרדנו ויש לציין שזה היה באשמתה..
    בהתחלה מאוד כעסתי עליה אבל בסוף סלחתי לה.
    שאני והוא נפרדנו זה היה אצלה בבית ( היא כבר הייתה נשואה) ממש רבנו זה היה ב 11 בלילה וחזרתי הביתה אותה זה אפילו לא ענייין איך אני יחזור (שלא נידבר עליו) אפילו טלפון היא לא עשתה לשאול מה שלומי וכל זה קרה באשמתה.
    אני כמובן ניסיתי לשמור איתה קשר אכן שמרנו על הקשר אבל בקטנה..
    מדי פעם היא הייתה מתקשרת אליי ואני אליה והיינו נפגשות פעם ב..
    יום אחד היא התקשרה אליי וביקשה שאני לא יתקשר אליו יותר כי הוא יוצא עם אחותה ואני כמובן שאלתי אותו והוא אמר שזה לא נכון בקיצור במקום לעזור לי היא הייתה נגדי.. אבל אני מאוד מאוד שמחה שלא נשארתי איתו כי הייתי מאוד סובלת איתו..
    אחרי תקופה אני הכרתי את בעלי והתחתנו היא הייתה אצלי בחתונה הכל טוב ויפה..
    היום דיברנו בטלפון שאלתיאותה מה שלומה ופתאום היא ניתקה לי בפנים( היא עושה את זה די הרבה) ואז היא מבקשת סליחה שזה התנתק לה או שמאשימה אחת הילדים (יש לה שלוש בנות) או שנפל לה טלפון מהיד או שאחת הבנות לחצה בטעות על איזה משהו בטלפון.
    בקיצור אחרי זה דיברנו בפייסבוק (במצלמה) ושאלתי אותה מה את לא בעבודה והיא אמרה שהיום זה יום החופש והיא הלכה לפיזיוטרפיה.. אז בידיוק בעלה התקשר אליה אמר לה משהו היא אמרה טוב וניתקה.. אז שאלתי אותה איפה בעלך והיא אמרה הוא הלך לקנות משהו..
    אחרי כמה דקות אחותה מתקשרת אליה וששואלת אותה איפה את והיא אומרת לה שבבית ואחותה שואלת אותה לא הלכת לעבודה אז היא אומרת לה הלכתי וחזרתי מוקדם

5 תגובות
עמוד 1

• קודם כל, אם לא תשתפי אותנו במה שמפריע לך אז בשביל מה אנחנו פה?

• לי קצת קשה לסווג בחורות כאלה בתור חברות שלי...
    מהסיבה שאני אף פעם לא אהיה בטוחה מתי הן אומרות לי את האמת ומתי לא...
  • גם לי הייתה חברה ממש טובה - היינו מספרות אחת לשנייה על הכל היינו כל היום מדברות כל היום מתיעצות
    עד שהתחתנו - התחתנו בהפרש של חודש וכל מהלך ההכנות לחתונה היא כל הזמן עקצה אותי כל הזמן שיקרה לי
    ואני אמרתי שלא מתאים לי "חברה" כזו - פשוט התנתקתי ממנה לא התקשרתי אלייה לא עניתי לה לטלפונים היא בהתחלה לא הבינה למה אני מתחמקת ממנה
    אבל אני החלטתי שזהו לא מתאים לי היה לי קשה בהתחלה אבל עכשיו בהרבה יותר טוב לי

זה מה שאני מציע לך - להתנתק כמה שיהיה לך קשה בעיני זה הדבר הכי טוב בשבילך

שולחת לך ים של

• שונאת שקרנים! אני מתרחקת מהם כמו מאש!
    והאמת לא הבנתי למה את מתעקשת להמשיך להיות ״ חברה״ שלה אחרי כל ״ הטוב״ שהיא עשתה לך

• אני חייבת לציין שאתן מקסימות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה