הביוץ לא מגיע ?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להזכירכן זה החודש השישי שבו אנו מנסים להיכנס להריון
    החודש החלטתי לקנות ערכת ביוץ התחלתי את הבדיקות ביום ה8 לאחר הווסת
    ועד עכשיו אין ביוץ (לפי הערכה)
    ממש מבאס אנחנו בכל זאת עובדים אבל מרגיש לי שלשווא הרי בדיקות ביוץ די מדוייקות לא..?

8 תגובות
עמוד 1
  • רעות באיזה יום למחזור את? קודם כל יכול ליהות ביוץ מאוחר תמשיכי לבדוק ,ועוד דבר לפעמים יש חודש ללא ביוץ (זה לא אמור להצביע על איזושהיא בעיה -ככה הרופא הסביר לי.) כל כמה זמן את מקבלת?בהצלחה מאמי

• ועוד דבר אצלי ערכות ביוץ מזהות את ביוץ (אבל אני גם ככה פחות או יותר יודעת מתי הוא מגיע) אבל גם החודש אצלי היה בלאגן (לא יודעת אולי בגלל שעברתי את היסטרוסקופיה) אז הערכה לא הצליחה לזהות ביוץ
  • היי קודם כל לא להסתמך על הערכות שנית איזה יום את של המחזור??
    תעשו בכל מקרה יום כן יום לא סביב היום המשוער אצלי סתם שתדעי למרות שאני מקבלת כל עשרים ושמונה ביוץ יוצא ביום ה 19 אז כל אחת והביוץ שלה
  • היי רעות,

באמת שאין לך מה להילחץ מערכות ביוץ .. הם לא כאלו אמינות ממה שבדקתי אצלי עם הערכות ביוץ הבנתי שהם לא הכי אמינות ואין מה לסמוך עליהם ב 100%

אבל מעבר לזה התחלת לבדוק מהיום ה 8 למחזור ונכון לרגע זה באיזה יום את למחזור?
    ותלוי גם כול כמה זמן את מקבלת מחזור?

תזכרי שיש חודשיים שאין ביוץ וכמו שמרגו אמרה זה תקין גם לי הרופא אמר את זה..
    ויש חודשים שהביוץ הוא מאוחר יחסית..

לדעתי אם כבר התחלת לבדוק תמשיכי לעקוב..

נראה לי שגם אני אתן עוד צאנס נוסף בחודש הבא לערכות הביוץ
  • היי
    אני לא הייתי מסתמכת על ערכת ביוץ אני בזמנו גם רכשתי ערכבת ביוץ וכול יום זה היה מראה 2 פסים כיאלו אני בביוץ....
    עדיף שתיהיה במעקב אצל הרופא ותעשי US מעקב זקיקים וככה תידעי בוודאות מתי הביוץ

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • ..המחזור שלי לא ממש מסודר אני מקבלת בין 28 ל32 יום הווסת האחרונה שלי איחרה וקיבלתי רק ביום ה37 ..היום היום ה19 למחזור האם זה אומר שכבר לא יהיה ביוץ..?
    אני לא מסתמכת רק על הבדיקה אבל זה גורם לי לחשוב שאולי יש לי בעיית ביוץ ולכן לא נקלטתי עד כה..
    מה אתן אומרות..?
  • זה עדיין לא מצביע על כלום ,תמישיכי לבדוק אם קיבלת ביום ה37 יכול ליהות שהביוץ שלך פשוט יהיה מאוחר יותר.בהצלחה מותק.

• תמשיכי לעקוב ביוץ יכול להיתרחש מאוחר יותר ..

מה שהייתי מציעה לך כי את אומרת שאולי יש בעיית ביוץ ובגלל זה לא ניקלטת
    אז כמובן שהכול יכול להיות ובשביל להוריד את הספק עושים בדיקת זקיקים
    בדיקת אולטרא סאונד + בדיקת דם ובבדיקה הזו רואים בידיוק מתי יש ביוץ ..

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה