מה עם הלן...?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

14 תגובות
עמוד 1
  • גם אני!!

מקווה שזה כבר מאחורייה.
    עכשיו את.... בע"ה
    [/url

• היי הייי... עכשיו אני

• קיטשששששששששששששאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לשתיכן!!!
    [/url
  • קישתאאאא לכל המחכות!
  • הלו השמיעי קול
  • הלו השמיעי קול

• יש מצב שהיא אחרי??

• הלוואי!!!
  • מצטרפת לתקוות
    שיהיה בידיים מלאות לכולנו ולידה קלה אמן!!!!!
  • נשמות מקסימות שלי אני פה !! לצערי כמובן !!
    בלילה היו לי ממש כאבי תופת והתלבטתי אם לנסוע לבית חולים אבל החלטתי לחכות ונרדמתי, כל הלילה נרדמתי והתעוררתי לסירוגין מהכאב לבסוך קמתי בבוקר ללא כאב ....
    ביינתיים הסימנים היחידים הם הפרשות ג'לי כאלה שיש לי וגיחות לשירותים למספר 2 ותו לא !!! האמת אני די מיואשת !!

היום כל היום מהבוקר ועד עכשיו הסתובבתי עם אמא, פה ושם עם כאב שבא והולך !!
    היום כבר דיברתי עם קרובת משפחה שעובדת בבלינסון והתייעצתי לגבי הכאב ולגבי זירוז והיא אמרה לי לא למהר לבקש זירוז שזה לא כזה טוב ואמרה שאם יחזור הכאב להגיע מחר בבוקר היא נמצאת והיא תדאג שיבדקו אותי הבנות ורופא ויתנו את המלצתם !

קיצר הכל תקוע, אני מתה לשחרר לכן את התור מקסימות שלי אבל כמו שאתן רואות הבן שלי לא מעוניין
  • הלן, חשבתי עלייך כל היום

• כן כן גם אני מחכה לזה בקוצר רוח
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה