משחררת לכן את הפקק מחר בע"ה וצריכה אצבעות ועצות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכל התשיעיות!

אז קבעו לי למחר ניתוח קיסרי אחרי שראו שחביתושני גדול מדי (555) כדי לצאת בלידה רגילה שלא תסכן אותי ואותו חס ושלום...

אז מי שעברה , האם יכולה לתת עצות לגבי מה לקחת לבית החולים? מה מומלץ מבחינת מבקרים לאחר מכן? כמה זמן לקח לכן להתאושש? האם הצלחתן להניק לאחר הניתוח ? ועוד מיליון מלא מלא שאלות שעולות לי במוח ואין לי מושג את מי לשאול...

אז תודה על כל התמיכה במשך תשעת החודשים האחרונים ובכלל... ותחזיקו לי אצבעות שמחר בע"ה אפגש בשלום עם החמוד שלי
16 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בשעה טובה

• שיהיה בשעה טובה...

ובהצלחה
    [/url
  • קודם כל שיהיה בשעה טובה
    שיעבור בקלות
    ותצאי בידים מלאות

מגני אסלה - אחרי הניתוח אי אפשר לעשות פיפי/קקי מבלי לשבת על האסלה, אני ממליצה בחום על מגיני אסלה חד פעמיים
    תחתוני רשת

ההתעוששות לא קלה בכלל, תנסי ללכת כמה שיותר
    קחי בחשבון שאצ צריכה מישהו צמוד אליך למשך יום יומיים לפחות
  • שיעבור בהצלחה ובשלום, אמן!
    כמה אמרו לך שהעובר שוקל?
  • 4300 גר' (בלי עין הרע)
  • איזה כיף כשהם גדולים,
    אני ילדתי את הבן שלי 4300 בלידה רגילה מסוכנת ביותר, הפעם אם עובר מגיע למימדים כאלה אני גם הולכת לקיסרי
  • שיעבור בקלות
  • בשעה טובה - שיעבור בקלות

• יאההה מאמוש לא מכירה את נושא הקיסרי

אבל שיהיה המונים של הצלחה!!!
  • שיהיה החלמה מהירה
    ובידיים מלאות ובכלל כל טוב
  • בהצלחה

• בהצלחה ובידיים מלאות!

• יווו בהצלחה!!

• לגבי קיסרי לא עברתי אז קשה לי לעזור...
    שיהיה בשעב טובה שיעבור בקלות.שתצאי בידיים מלאות וחלמה מהירה מהניתוח...
    כשתוכלי תעדכני אותנו
    בהצלחההההה!!!!

• שיהיה בשעה טובה ושיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה