עידכון בנפרד מהודעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי ועדת ההשמה הגננת היתה איתי לא לקחתי את דניאלה כי היא אמרה שאין,צורך דניאלה אכן קיבלה זכאות לגן שפתי שבמהלך השנה יעדכנו אותי לגבי הרמה והשגת יעדים יהיו מפגשי חתך איתי
    קיבלתי רשימה של שלושה גנים שאחד מהם די קרוב אלי השאלה היכן תשובץ עוד שלוקה שבועות רק אקבל שיבוץ כל הגנים הם ברמה שלה שהיא רמה גבוה ויש בעיה שפתית שנלווה מוטוריקה עדינה קלה זהו יוצאים לדרך חדשה מקווה שבאמת זה הכי טוב עבורה אגב את הגן ביפו בכלל לא הזכירו לגביה וטוב שכך

17 תגובות
עמוד 1
  • מעולה!!!!
    בהצלחה גדולה!

• שמחה לשמוע שהסתדר... בהצלחה
  • יופי.. אני שמחה בשבילכן!
  • יופי!!!! העיקר שיהיה לה טוב ושתקבל את כל מה שהיא צריכה
    מזלה שיש לה אמא נהדרת כמוך
  • איזה יופי בהצלחה נשמה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה בנות וגם אחד מהגנים השפתיים ממוקם בתוך בית ספר בלוך שזה אחלה מקווה שיתנו שם כי יש אינטראקציה עןד החטיבה הצעירה לדניאלה זה יהיה הכי טוב אבל איפה שיתנו מהשלושה מבורך
    חמי שיודעת איך הולך עיניין ההסעות? הגננת שלה אמרה לי שלדעתה אני חוץ מביטוח לא משלמת על הסעות כח זה חלק מהטבה של חינוך מיוחד ואיך צהרון אם ארצה יש הנחות או משהו בגלל המסגרת או היותי חד הורית?

• לגבי ההסעות - לא משלמים כלום. גם לא ביטוח.
    לגבי צהרון - תלוי מה ההטבות שאפשר לקבל לצהרון....

• תודה על התשובות וסליחה ששואלת הרבה עכשיו
    אם ישבצו אותה בגן.השפתי שבתוך הבית ספר זה יהיה הכי טוב יש בזה יתרונות? נאמר לי שיש מפגשי חתך עם ההורים הקשר הוא הדוק של הצוות מולי?

• שמחה לשמוע שיהיה לכם המון המון בהצלחה

• תודה

• בהצלחה
  • תודה
    עדין לא מאמינה שהועדה אישרה לה גן שפתי
    עכשיו תקראו קטע הזוי
    עידכנתי את. המנהלת שלי לגבי זה שבתחילת שנה אני חייבת להיות עם,דניאלה. גם יום ראשון גם. מקום. חדש גם ילדים חדשים מטפלות הכל. ובנוסף גן לט רגיל היא התחילה להתווכח איתי סירבה אמרה תיקחי אותה ותשאירי אותה שם ובואי לעבוד הסברתי לה שאין מצב זה לא ויצו שביום הראשון הייתי איתה חצי שעה והלכתי בסוף לא ויתרתי וזהו אני איתה ביום הראשון

• אין לי מושג איך זה בבי"ס...
    לגבי היום הראשון - את אכן תשימי אותה, תהיי איתה קצת ואח"כ תלכי...
    זה גן עירייה...
    לא זוכרת אם היום הראשון הוא יום מלא, אבל הורים ממש לא יכולים להשאר עם הילדים למשך כל היום....

• תודה לינברי

• תודה
    עדין לא מאמינה שהועדה אישרה לה גן שפתי
    עכשיו תקראו קטע הזוי
    עידכנתי את. המנהלת שלי לגבי זה שבתחילת שנה אני חייבת להיות עם,דניאלה. גם יום ראשון גם. מקום. חדש גם ילדים חדשים מטפלות הכל. ובנוסף גן לט רגיל היא התחילה להתווכח איתי סירבה אמרה תיקחי אותה ותשאירי אותה שם ובואי לעבוד הסברתי לה שאין מצב זה לא ויצו שביום הראשון הייתי איתה חצי שעה והלכתי בסוף לא ויתרתי וזהו אני איתה ביום הראשון

• תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה