ל"לא מוסברים"... שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מתוקות, מה קורה?

אז ככה כפי שאתן יודעות כבר, גם אחנו ה"לא מוסברים" ויש לי הרגשה שאנחנו די דורכים במקום..אומנם כבר חודש שעבר התחלנו עם פיוריגון אבל המינונים מאוד נמוכים שרק זקיק אחד התפתח
    רציתי לשמוע שיתופים שלכן על הדרך שאתן עוברות או עברתן בדרך להיון המיוחל...

אמה
12 תגובות
עמוד 1
  • טוב אז ככה.. לגבי המינונים הנמוכים, הרופא שלך לא יודע איך ישפיע עליך הפיורגון אז הוא לא מסתכן בגירוי יתר ובד"כ תמיד בטיפול הראשון נותנים מינון נמוך, כמו שאת ראית שהטיפול הניב רק זקיק אחר, גם הוא ראה והסיק את המסקנות שלו לגבי העלאת מינון בטיפול הבא.. אז טיפול הבא בטוח שהמינון יהיה יותר גדול ושהוא יניב יותר זקיקים..

לנו הייתה בעיית זרע.. גם אני עשיתי המון הזרעות עם פיורגון שלא צלחו.. עד להפרייה הראשונה והמנצחת..
    כל עוד אתם לא מוסברים זה המון נקודות זכות לטובתכם!! אני ידעתי שעם פיורגון בלבד זה לא יניב כלום בגלל הבעיית זרע.. ידעתי שברגע שיאלצו את הזרע והביצית להיפגש (הפריית ICSI) זה מה שיביא לי הריון..
    תחייכי מאמי.. בע"ה טיפול הבא יהיה האחרון והמנצח!! המון בהצלחה!!
  • היי אמה,
    גם אנחנו מה"לא מוסברים" עברתי את כל מסלול ההזרעות ואני בIVF היום לשמחתי. מסתבר שהלא מוסבר הפך למוסבר בהפריות וגילו שלזרע היה קושי להיכנס לביצית שלי ממזרה כזו. אז עושים לכולם ICSE ומאז ההפריות מעולות ברוך השם. אני אישית רק חיכיתי להגיע לIVF אבל אני גם מבינה שלא רוצים למהר ומנסים הזרעות לפני את צריכה לסמוך על הרופא שלך כפי שזוהר כתבה אני לא ממש סמכתי על שלי וגם אני הרגשתי שבהזרעות אני דורכת במקום כי תמיד בייצתי כמו שעון והווסת שלי מסודרת ואצל בעלי אין בעיות זרע כלל אז זה היה ממש מיותר מבחינתי ההזרעות.
    בכל אופן בהצלחה שיהיו בשורות טובות.
  • היי אמה , גם אנחנו מהלא מוסברים , וכמו כולם גם עברנו סבב של הזרעות (2) ואני גם הרגשתי שמיותר ההזרעות ,אז פשוט התעקשתי לעבור הלאה , והפריות (ממש בעיצומם של הטיפולים ) אז בשונה מחברתי raydes 5 אצלי לא גילו אם יש בעיה של ביצית קשה ,אבל מנסים לפסול את כל האפשרויות ,אז מטיפול לטיפול משנים פרוטוקול (קצר/ארוך) ובנוסף בעלי לוקח ויטמין E כי משפר את איכות הזרע פלאים !!
    אין ספק שהדרך להריון המיוחל קשה וצריך כמויות של סבלנות, ובנוסף מלאת אכזבות ,
    אבל בכל רע יש גם טוב , ראשית בסוף כל המסע הארוך הזה יש תוצאה מדהימה
    וערך מוסף נוסף זה חיוזוק הזוגיות ואת מגלה על עצמך המון דברים ...

מאחלת לך המון בהצלחה
  • היי אמה, אצלנו הבעיה היא אצלי יש אנדומטריוזיס ועברתי ניתוח בו נפגעו שתי החצוצרות ולכן הופננו ישירות לivf...

מאחלת לך ים של הצלחה וכמה שיותר מהר!!!
  • תודה רבה מקסימות...
    אין ספק שהדרך להצלחה רצופה בקשיים, אבל בסופו של דבר זה יהיה שווה את זה.

אורי, אני חייבת להסכים איתך לגבי חיזוק הזוגיות, לגמרי!!!!

אנחנו החודש נעשה את ההזרעה ה-5 מקווה שהאחרונה, הרופא שלי אמר שצריך לעשות 3 הזרעות טבעיות, 3 הזרעות עם הורמנים ורק אחרי זה לעבור להפריות... אולי גם הביציות שלי סנוביות..חחח

השאלה שלי אם הייתי מטופלת אצל רופא פרטי הדרך להפריות היה קצרה יותר?
    מה המחיר של כל התהליך בפרטי?
    בנות יקרות נקווה החודש לבשורות טובות אצל כולןןןןןן

אמה
  • אני מכירה רופא פרטי שישר שלח להפריה זוג שלא הצליח בהזרעה ראשונה והם גם מה"לא מוסברים" לדעתי זה אינדוידואלי לרופא.. אני לא חושבת שצריך לרוץ להפריה אבל 5 הזרעות זה בהחלט מספיק ונראה לי שאצל רופא פרטי כבר היית עוברת להפריה.

אני טופלתי אצל רופאה פרטית בעיקר כי לא רציתי שכל פעם רופא אחר יטפל בי רציתי מישהו אחד שידע בדיוק מה היה בפגישה הקודמת ואיך מתקדמים....

לי כל הפריה כולל שאיבה וכולל החזרה של עוברים עלתה בסביבות 3,000 ש"ח אבל הרופאה נתנה לי קבלות על ייעוצים וקיבלתי על חלק מהכסף החזר מקופת החולים ומהביטוח הפרטי...

הרופאה שלי היא גם שם דבר אז היא קצת הרבה יקרנית (אבל שווה כל שקל) וממה שאני יודעת יש רופאים פרטיים טובים והרבה יותר זולים...

מאיפה את בארץ אולי הבנות יוכלו להמליץ לך על מישהו ספציפי....
  • היי שושה,
    אחרי הזרעה 1 להפריה??? גם אני רוצה..חחחח

אולי אני צריכה באמת לשקול לעבור לרופא פרטי, למרות שאני מאוד מחוברת לרופא שלי ודיי מרוצה מהתנהלות של המחלקה... אני ממש לא יודעת מה לעשות.
    אני מאיזור ירושלים, אם משהי יכולה להמליץ לי על רופא פרטי טוב ולא יקר באיזור אני יותר מאשמח...

אמה
  • תנסי לבקש מינון יותר גבוה ולהמשיך הזרעה,
    גם אני הרגשתי שבהזרעה אני דורכת במקום, אבל התחלתי להרגיש כך,
    אחרי 3 הזרעות (ועשיתי 6)
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אמה אני בכלל לא עשיתי הזרעות ישר הפריה כי החצוצרות שלי נפגעו במהלך ניתוח להסרת ציסטות אז היה חבל לבזבז זמן!!!

שמעתי שפרופ׳ מרגליות מהדסה מאד מאד ממומלץ... בהצלחה....

• הי....

אותי שלחו להפרייה אחרי הזרעה 1 שלא הצליחה... אבל אנחנו כן מהמוסברים..לצערי...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • היי,
    גם אנחנו מ"הלא מוסברים"
    אני ביקשתי מהרופא נשים שלי להגיע ישר ל IVF
    הוא אמר שזו בעייה
    אבל אחרי 2 הזרעות שלא הצליחו
    הוא שלח אותי ל IVF ושם הכל הסתדר תודה לאל .

מאחלת לך המון המון בהצלחה!!!
  • אני מצרפת פה עוד כמה פרטים על הפריה חוץ גופית..שיהיה בהצלחה
    הפריה חוץ גופית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה