היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את מכירה את הילד שלך הכי טוב... ונכון שלפעמים זה נשמע ממש מלחיץ!
מהסיפורים שלך, אני דווקא חושבת שהעדיפות היא לגן א'... אין כמו סביבה מוכרת של ילדים... זה יכול להקל עליו כל כך! בייחוד כי הוא ילד שהפרידה קשה לו... אם בגן ב' הוא היה מכיר את הגננת, אז אולי הייתי ממליצה על ב'...
אין מצב לברר מי תהיה הגננת?
ואיזה מתוקה את שחושבת לחבר אותו במהלך הקיץ עם הילדים החדשים! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
גן הראשון לדעתי יהיה לשילה יותר טוב בגלל שמכיר חלק מן הילדיםהזה יכול לתרום רבות נכון שגם גננת טובה כמו שיש בגן השני חשוב לא פחות אבל בסופו של דבר הילד לא מתחבר עם הגננת או משחק איתה אלא עם הילדים
אוף מבינה את ההתלבטות.... ממש קשה להחליט, לא יודעת מה להגיד לך. מה בעלך אומר? תנסי להעזר בו.
אם הייתי יודעת לייעץ הייתי מייעצת לעצמי
חיבוקים תמיד יעזרו
שאלה יותר קשה אני ישאל אותך
רינת! את לא יודעת כמה את קולעת למהלך ההתלבטות!! את מכירה את פ"ת??? כי יש פה מלללא בתי ספר וכל אחד שולח למקום אחר.. למשל מהגן שלו השנה- ממש כולם מתפצלים.. ורובם בכלל לא שולחים לבי"ס שאנחנו חושבים לשלוח! כך שגם ככה, היתה לו פרידה מחברים..
גם שם יש לנו התלבטות! אבל כנראה שלבי"ס שנשלח בסוף, יהיו ילדים גם מפה וגם מפה..
אני לא יודעת באמת התלבטות.... אני חושבת שזה תלוי באופי של שילה אם הוא מתחבר מהר לילדים הייתי הולכת על אופציה ב אם לא , אז אולי עדיף את א
התחושה הראשונית שלי היתה אופציה א כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
זה גם נכון מה שרינת שואלת לגבי כיתה א'.. אני חושבת ש"עדיף" שהמשבר החברתי יהיה בגן חובה מאשר בכיתה א'
ענתו'ש הרגת אותי..
ממי, אני כ"כ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מבינה אותך - לצערי
באמת קשה להחליט ...
מאוד חשוב שהילד יעלה לכיתה א' עם ילדים שהוא מכיר ... אז תבררי עוד קצת אולי תלחצי עליהם להגיד לך מי הגננת המסתורית ...
בהצלחה
גן ב לפי דעתי
אני עניתי לך בפורום תמיכה הדדית, אז כדאי לך להציץ.
עכשיו קראתי שרשמת שבכיתה א' גם ככה יהיו לו חברים אחרים ויכיר אנשים חדשים, וזה בדיוק מה שכתבתי לך, שעדיף מבחינה רגשית שהשנה יצטרך לעבוד על איך להכיר חברים כל עוד הוא פנוי מבחינה לימודית, ושנה הבאה יגיע לכיתה א' כשהוא כבר מכיר את המיומנויות האלה ויהיה לו הרבה יותר קל (זאת ההמלצה שנתנו לנו לליאל - אבל אצלנו זה פחות עובד כי יש סה"כ שתי גנים ורק בית ספר אחד, אז גם כשהיא תעלה לכיתה א' היא תיהיה עם הילדים שהיו איתה השנה בגן טרום חובה)
טוב.. בדיוק התקשרה אליי האחראית מגן א'.. ואמרה לי שהיא ראתה שעוד לא רשמתי את שילה בעירייה.. אמרתי לה- "נכון! כי קצת קשה לי לרשום בלי לדעת מי הגננת.." אז היא אמרה לי- "טוב אז אני מוחקת אותך.." (היא כזו אנטיפטית!!!!
תלכי עם הלב
היי! אני הייתי הולכת על גן ב', (למרות שנראה שעכשיו כבר אין לך אופציה אחרת,) ואני אגיד לך למה... לדעתי זה גם יכול לשנות לו אווירה, לתת לו אופציה ללמוד וגם לחקות התנהגות של ילדים אחרים. זה כמובן בנוסף לגננת שאת אומרת שהיא טובה!
וגם, את רוצה לרשום לי את שם הגן? חמותי גננת בפתח תקווה, אולי היא יכולה לברר אם כן המיל שלי הוא [email protected]
בהצלחה לשילה!
פיתוש, מה שלומך....
גם אני משאירה את נועם שלי עוד שנה בגן, לאחר התלבטויות רבות... הוא נולד בסוף ספטמבר... מתי שילו נולד??
שלומית
היי שלומית, מה נשמע??
שילה נולד ב 15.10, כ"ג תשרי.. הוא ממש לא הכי קטן, אבל הבשלות שלו לא ברמה של כיתה א', מעבר לכך שלפי דעתינו, יש לו בעיות רגשיות..
אירה- מגניב!!
אני מבינה שכבר הוחלט בשבילך
איזה חוצפנית היא
פיתוש גם לנועם יש בעיות ריגשיות, אנחנו בטיפולים כבר הרבה זמן, גם בעיות מוטוריקה יש לו, אבל בעיקר משאירים אותו בגלל בעיות ריגשיות.... יש המון שיפור בעזרת כל מה שאנחנו משתדלים לתת לו אבל עדיין יש על מה לעבוד...
אז בעצם גם לשילו יצא לעלות כמעט בגיל שבע...., העיקר שיעלו בשלים וחזקים...
איך הסברת לו שהוא נשאר..?? איך הוא קיבל את זה??
שלומית
אנחנו עוד לא בטיפולים, אנחנו עוד בשלב האבחון.. בע"ה נתחיל לטפל ואני מקווה שהשנה הזו תוסיף לו המון..
איך סיפרנו לו? אנחנו עוד סיפרנו לו הרבה לפני שהיה אישור מהעירייה, לפני האבחון בשלות.. כי אנחנו החלטנו שהוא חייב להישאר..
איך לא רשמת אותו עד עכשיו? זה לא משהו שנעשה כבר מזמן??