התלבטות התלבטות התלבטות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיליתי שיש פה נשות חינוך או כאלה שמבינות, שמשום מה לא נכנסות או לא מרגישות שייכות לפורום הורים...
    וחשוב לי לשמוע את דעתכן גם!

אני כבר שוברת את הראש!!!
    כמה אפשר להתלבט??
2 תגובות
עמוד 1
  • הייתי הולכת על הגן השני, איפה שהגננת את מכירה והיא יותר טובה, חוץ מזה אני לא יודעת אם קשה לו שהוא נשאר או הוא מקבל את זה יפה, אבל תחשבי שאם הוא מכיר את הילדים ויגידו לו מה אתה נשארת גן? או משהו כזה חסר טאקט! אני בטוחה שהוא יצליח גם מבחינה חברתית בגן השני.

ליאל גם נשארת בגן שנה הבאה והיא גם צריכה לעבור גן, היא כבר שנתיים באותו גן ואמרו לי שלא משאירים אותה עוד שנה.
    לא ממש רציתי כי אני מתה על הגננת שלה, אבל האחראית ענתה לי שעיקר העברה היא בגלל העיניין הרגשי, שזו עיקר הסיבה שהיא נשארת וגם כמובן הגיל הקטן, שכדאי כבר עכשיו שהיא תעבור ותכיר אנשים חדשים ולא כשהיא תגיע לכיתה א' (אפילו שזה ישוב והיא מכירה גם את הילדים מהגן שלה וגם מהגן השני), משום מה זה היה נשמע לי די הגיוני אז לא שיש הרבה ברירה כי יש פה רק שני גנים.

וכמובן תלכי עם הלב, מה שאת מרגישה זה מה שיקבע!!!
    אולי את יכולה לשאול אותו מה הוא רוצה?

רותי
  • אני הייתי הולכת על הגן השני ,מאחר וגננת מאוד חשובה לך ,
    וגם אני חושבת שגננת טובה יכולה להוביל ילד למעלה או להוריד אותו למטה .
    גננת טובה יודעת לזהות מי צריך שישבו איתו יותר או שצריך יותר חיזוקים מילד
    אחר .לגבי ילדים בגן אני חושבת ששילה יכיר ואני חושבת שיהיה לו יותר קל דווקא
    עם ילדים שהוא מכיר ולא יודעים שהוא נשאר שנה (לא שזו בושה) ,וכמובן
    שתעשי הכירות בינהם ואני מאמינה שילדים מסתגלים מאוד מהר וכמובן אם
    הגננת מספיק טובה היא תוכל לרכך את ההסתגלות...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה