זהו זה הוצאתי אותו סופית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בימי שלישי יש לנו צהרון פרטי. כמה גילאים יחד, מכמה גנים.
    עד לא מזמן הכל היה נראה לי כשורה.
    לפני בערך חודשיים הופיעו סימנים שהילד סובל שם:
    כל פעם הוא הגיע חבול באיבר אחר, פעם ביד, פעם בגב, פעם ברגל.
    כששאלנו אותו איך הוא נחבל הוא היה אומר "ילד אחד דחף אותי", "נפלתי על עץ", "מישהו הרביץ לי". שאלתי אותו כמה פעמים מי זה שדחף או הרביץ, והוא לא ענה תשובה ברורה, תמיד אמר "אני לא זוכר" או "אני לא יודע איך קוראים לו".
    מעניין שכל הנפילות המוזרות תמיד התרחשו ביום שלישי....
    בקיצור לא דיברתי עם הגננת, היא מקסימה בעיני וזה לא קשור אליה, פשוט החלטתי שזהו זה והוצאתי אותו משם.

מה שעשה לי רע בלב זה העובדה שכשהוצאתי אותו מוקדם לפני הצהרון מהגן, אז הסייעת שאלה אותי למה הוא לא נשאר לצהרון. (הסייעת לא קשורה לצהרון, הצהרון פרטי). עניתי לה שהוא חוזר חבול, אז היא אמרה שעשיתי בשכל כי לא טוב לו שם. לא הספקתי לברר איתה את הסוגיה, אני כמובן מתכוונת לתחקר אותה מה היא יודעת ולמה היא לא אמרה לי את זה עד כה, אבל סתם, זה השאיר לי מועקה ענקית בלב....
3 תגובות
עמוד 1
  • אם את חושבת שיש משהו לא תקין בצהרון, את חייבת לדבר עם הגננת ולברר מה קורה שם!
    זה טוב שהוצאת את הילד שלך, אבל יש שם גם ילדים אחרים שאולי נפגעים גם.

• שולי את צודקת, ובדיוק משום כך כשהתחלתי לראות משהו עקום ביררתי מול אימהות אחרות, מסתבר שהילדים מבסוטים.
    מה שאני חושבת שקורה זה שהילד שלי ועוד ילד אחד נוסף הם הבנים היחידים שנשארים לצהרון מהגן שלהם. כל יתר הבנים גדולים מהם בשנה. מפה ככל הנראה מתחילה ונגמרת הבעיה....
    האמא הנוספת כנראה משאירה את הילד שלה, זו בחירה שלה...
    תודה בכל מקרה על ההערה החכמה!
  • זה בהחלט מצריך חקירה!
    אל תזניחי עד שתדעי בדיוק מדוע הוא לא אהב להיות בצהרון.
    בכל מקרה, פעלת מצויין לדעתי וטוב מאוד שהוצאת אותו.
    זה הכרחי מאוד לשתף את הגננת, הצהרון הוא חלק מהגן שלה אפילו אם היא לא פעילה שם פיזית, והיא לא פחות אחראית למה שקורה שם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה