שתיה אצל ילדים בני שנה וחצי + - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במה הילדים שלכן שותים??
    רז עדיין עם בקבוק.
    נסייתי להחליף לה לכוס מעבר של לייף- אז יש לכוס מן שסתום כזה שרק במציצה ממש חזקה יוצא השתיה, ואם מוציאים את השסתום המים ממש נשפכים..
    קשה לרז לשאוב חזק וכשאני מוציאה לה אז הכל נשפך עליה.. התייאשתי והחזרתי לה את הבקבוק... והיא שותה רק תה שומר של היפ, ובגן שמים לה מים.
    מה אצלכן??
    ומה הילדים שותים?

20 תגובות
עמוד 1
  • אמילי שותה מים
    גם בבקבוק תינוקות, גם בכוס מעבר, כם בכוס עם קשית, גם בבקבוק ספורט ומנסה לפעמים מכוס רגילה.
    אני נותנת לה להתנסות בהכל
  • ליבי- היא שותה מכוס רגילה יותר יפה מאשר מכוס מעבר מאמינה לי?

• אריאל כבר שותה מכוס רגילה (זכוכית כמו שלנו)

אבל בגלל שהיא מסתובבת בבית כל היום אני מניחה לה בקבוק תיק תק מלא במים על השידה בכניסה לבית (כי זה בגובה שלה) והיא לוקחת מים ומחזירה לשם מתי שבה לה... כדי שלא תשגע אותי כל שנייה עם מים מים מים... חחחחחחחח

והיא שותה בעיקר מים - בסופי שבוע טועמת קצת מיץ בשולחן השבת..

ולאחרונה היא גילתה (בזכותי) את נפלאות הסודה....
  • אצלי הם עדיין קטנים יותר אבל שותים בעיקר מבקבוק וכוס מעבר.
    לפעמים אני נותנת להם מים בכוס רגילה, שלנו.
    והם שותים רק מים. ניסיתי תא פירות של היפ, לא ממש התלהבו, חזרנו לשתות מים.

• בקבוק עם קש.
    לפעמים מכוס רגילה...אבל חצי נשפך על החולצה...צריך להתאמן עוד קצת
  • ליעדי שלי עוד קטן.. הוא שותה מבקבוק אבל לא ממש אוהב מים אז בדרך כלל שותה תה קמומיל..

• אני חושבת שזה בערך השלב שטל התחיל לשתות מכוס רגילה. הייתי שמה לו קצת ולאט לאט הוא למד לשתות גם מכוס ממש מלאה. לפעמים בקבוק לפעמים כוס. כוסות מעבר זו המצאה לא ברורה אף פעם לא הסתדרתי עם זה. בבקבוק הוא אוכל מטרנה ושותה מים - היום כבר לא אבל כשהיה שנה וחצי בערך... ואם רוצה מיץ צריך להתפשר על כוס כי אני לא מרשה מיץ בבקבוק.

• להב בגיל הזה שתתה מהכוס של לייף
    ועד היום יש לה את הכוס- ללילות - היא ילדה שצורכת הרבה מים (חמסה חמסה בלי עין הרע) אז זה טוב לאמצע הלילה ולא נשפך

• למי עדן יש בקבוקים קטנים כאלו, אישיים, שמותאמים לפעוטות. יש עליהם ציורים של פו הדב והאמת שנופרי עכשיו שותה יותר מים מויטמינצ'יק בזכות הבקבוקים האלו. אולי תנסי?

• תמר שותה רק מים מבקבוק קטן של מאמ.
    קניתי לה כוס והכל נשפך ממנה... היא גם שותה איתי מכוס רגילה ומהבקבוק ספורט שלי(כי אני עושה מלאא ספורט חחחחחח)
    יש איזה שניי בקבוקים שמסתובבים והיא מבקשת "מיה מיה מיו מיו מיה מיו"

• רז חולה על הבקבוקים הקטנים של מי עדן!!!!! יש לי אותם!!
    מיטל - הבקבוק של מאמ הקטן עם הפתח המתברג העפתי

• נכון שהם מעולים??? גם נופרי אוהבת אותם!

חלב היא עוד שותה מהבקבוק של אוונט... היא לא מוותרת עליו בשום אופן

• ליהי את יודעת איזה יופי היא שותה מכוס רגילה???
    נדהמתי!! השבוע היא התעקשה לקחת לי את הכוס, והיא שתתה ממנה כמו ילדה גדולה כפרה אנייייייייייי

• איזה קטע. גם נופרי החליטה לוותר על כל כוסות המעבר למיניהן ולעבור ישירות לבקבוקי מים של גדולים וכוסות רגילות

• נכון

• אצלי דור רק מים שותה

• איפי- זה כמו בקבוק
    כמה זה עולה? יש בסופר פארם?

• יש את זה בסופר פארם.. עולה כמעט 40 שקל משם קניתי יש כמה צבעים
    זה בדיוק כמו בקישור שמתי יש ידייות נוחות מאוד לאחיזה

• כפיר לא מתלהב ממים אחרי שטעם מיץ אבל שותה פה ושם
    האמת שעכשיו יש לו תקופה שהוא זורק כל דבר מהיד בכוונה לתשומת לב
    וגם קצת ממרדנות בדיוק בגיל של זה
    גם הוא לא מדבר אז הוא מתוסכל אז הוא מתעצבו וזורק ומסתכל אלי .
    אז אנ ילא יכולה לתת לו לשתות לבד מכוס הוא שותה שזה ביד שלי
    אני אנסה לקנות לו בקבוקי של מי עדן הקטנים זה רעיון טוב רק שלא ישפוך על עצמו נקווה כי יש לי טרור בבית מה שהולך לי על הרצפה מנוזלים ואוכל אאאאאאאאאא

• בר שותה מים בלבד מבקבוק, פעם שתתה גם תה צמחים של היפ. יש לה כוס מעבר שהיא לא מתלהבת ממנה, והיא ממששששששש אוהבת לשתות מכוס רגילה, יחד עם כל החולצה והרצפה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה