חברות יקרות מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,אז ככה אולי זה עוד מוקדם אבל גם החודש אין לי בשורות משמחות לצערי
13 תגובות
עמוד 1
  • בנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ?
  • היי יקירה תראי בהנחה וזו ווסת אז הגיוני שצריך קצת זמן להחלים אחרי ההסטרו יש לי הרגשה שהחודש הבא יהיה החודש שלך
  • ני בלי סוללה יענה כמו שצריך בהמשך
  • היי, מרגו, מצפה לעדכונים ממך בקוצר רוח, כמובן שמאוד רוצה לקרוא שנקלטת, אך כנראה שהפעם זה הולך להיות שלילי, אני די חושבת שאת בלחץ אובר, וזה משהו שמאוד לא טוב למערכת הגוף הנשית, הלחץ משפיע על הנפש והגוף, הגוף לא רגוע, הוא לא יוכל לקלוט שום עובר בשום מצב, הצעתי היא: צאי עם בעלך לסוף שבוע כלשהו והסירי דאגה ומחשבה מליבך, האמיני לי שברגע שהחלטתי שאנ י לא נותנת לעצמי להילחץ אני פשוט נקלטתי להריון תאומים ברוך השם באופן ספונטני ללא צורך בשום עזרה, תנסי גם לא להיכנס לפורום, תעזרי לעצמך..... מכל הלב
  • מרגו יקירתי,
    לא מספידים חודש עד שהמחזור לא מגיעעע..
    ההכתמות יכולות להיות גם השתרשותת (הלוואי)

וגם אם זה אכן מחזור, אז חודש הבא תעזרי בכדורים ויהיה בסדר בע"ה...

תמשיכי לעדכן מאמיי
  • אני אבסולוט עם הדס!
    יאללללה מחכים כבר לבשורות טובות בע"ה! כולנו כאן מאחלים ומתפללים בשבילך
    2 פסים זה שלך מאמי

• תודה רבה לכן יקירות שלי
  • היי מרגו היקרה

קודם באמת תיתעודדי לדעתי והרגשתי האישית אחרי ההיסט׳ הדרך לבייבי קצרה מתמיד!!
    כמו שאמרו הבנות אם לא החודש הזה אז כנראה חודש הבא
    גם בחודש הבא תאמצי את האדישות והרוגע מהחודש הזה ותנסי ( אני יודעת שזה קשה ) כמה
    שפחות להיתעסק בזה..
    תיתעודדי!!! תחשבי חיובייייי!! יהיה חיובי
  • תודה רבה מורני
  • זה בהחלט מצב לא נעים ..שונאת להגיע לימים האלו ימי המחזור הראשונים אבל כמו שאמרו הבנות המקסימות מעלי יש עוד סיכוי וגם אם לא יש לך עוד חודש לפנייך !!!!
    זה מה שאני אומרת לעצמי כל חודש מחדש
    מחזיקה לך אצבעות !!!
  • לא נורא מרגו תשתי את הכדורים האלו בשמחה ותגידי לעצמך שאם זה מה שיעזור לך להגיע
    להריון המיוחל במהרה אז את שותה אותם בכיף ובאהבה!!!!!
  • מורן את צודקת בהחלט ,ברור שסך -בכל רופא רוצה לעזור,פשוט כל תופעות לוואי למינהם ,טוב נקווה לבשורות טובות ,תודה רבה בנות ובשורות טובות
  • כנרת יקרה את פה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה