ספירת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה-
    מאיזה יום מתחילים לספור את המחזור? לפני המחזור יש לי תמיד לפחות יומיים או שלושה של כתמים עד שמופיע הדימום הרציני. לפי מה לחשב את הביוץ? מרגע שמופיעים הכתמים או מיום הדימום?
    תודה.
7 תגובות
עמוד 1
  • היי את המחזור מתחילים לספור מיום הדימום עצמו .... הביוץ יוצא בערך ארבע עשה ימים לפני הווסת הבאה בהצלחה
  • הייי
    גם לי לפעמים מופיע הכתמות ואז דימום .. ששאלתי את הרופא ממתי סופרים הוא אמר לי
    מיום הדימום עצמו ..
    ובנוגע לביוץ בדרך כלל מגיע ביום ה - 14 למחזור אבל זה משתנה מאישה לאישה
    תלוי באורך המחזור שלך .. כל כמה זמן מגיע לך מחזור..?
    ויש לך גם באתר בצד ימין ״מחשבון ביוץ״ תנסי להיעזר בזה..

בהצלחה
  • בנות אמרו לך מיום דימום עצמו וגם לי וסת תמיד מתחילה בהכתמות,אז את סופרת 14 יום. אבל חשוב מאד להבהיר לשלפעמים יש ביוץ מוקדם (ביום ה11-13 לוסת) וגם מאוחר (ביום ה20 לוסת) בהצלחה מותק
  • תודה..
    איך אני אדע אם יש לי ביוץ מוקדם? כי זאת תהיה ממש בעיה בשבילנו כי אנחנו שומרים נידה וזה בערך עד שבועיים אחרי המחזור..
  • אני יודעת מה זה נידה ,ביוץ מוקדם לפני יום ה14,את יכולה לשאול את רב שלך ,נדמה לי שיש התר בעניין ,אבל עוד פעם אני אומרת לפעמים זה לא אומר שזה קורה לך כל זמן ,האם מחזור שלך סדיר? כל כמה זמן הוא מגיע??

• ב"סד

חמודה שלי לביוץ מוקדם -וזה דורש בדיקה לברור קודם ו,התיעצות עם רב פוסק ,
    יש כדור שניקרא איקקלומין ,אני יודעת כי לי יש רב הזמן ביוץ מוקדם ואני אשה דתיה ושומרת נידה ,וברוך ה' הגדול יש לי בן מקסים ה' ישמור אותו בכל מקרה אם את שומרת נידה בכל מקרה תתיעצי עם רב גם לפני שאת הולכת לבדוק ובע"ה יהיה לך בשורות טובות

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • נו זה מה שאמרתי שחשוב לדבר עם הרב.שיהיה בהצלחה ובשורות טובות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה