חייבת לספר לכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול מישהי בעבודה שאלה אותי האם מגיע לי מזל טוב.....ואני התפרצתי בבכי (פשוט לא יכולתי לשלוט בעצמי)
    היום היא בטח תרצה שנדבר על זה....ואני לא ממש מרגישה שאני רוצה לשתף אותה בזה שאני עושה טיפולים...מה אני אומרת לה?

12 תגובות
עמוד 1
  • אני מבינה אותך ממש, ההורמונים קצת משמינים... אני הייתי בחתונה של חברים ובאותו יום התחלתי להזריק לקראת הטיפול הראשון, איזה בחור שלא ראה אותי שנים (לא יודעת מה הוא חשב לעצמו) אמר לי מזל טוב!!! ובואי נודה זה לא שיש לנו בטן של חודש 9, אני הפסקתי לאכול באותו יום למשך שבוע כמעט עד שהתאוששתי...

בכל מקרה אני חושבת שכל מי שמאחל עושה את זה מכוונה טובה והוא לא מבין באיזה מקום אנחנו נמצאות... אני אישית לא מתביישת ומספרת למי שנראה לי לנכון לשתף במה שאני עוברת אבל אם את לא כזו אז פשוט תגידי לה שהיה לך יום קשה ותמציאי איזה סיפור וזה היה הקש ששבר את גב בגמל, כמו כן תגידי לה שאת כרגע לא בהריון וברגע שתיהיה היא תדע...

מביטחה לך יותר היא לא תשאל!!!

בהצלחה יקירתי ואל תקחי קשב בע"ה זה יבוא בקרוב מאד....
  • היי מאמי,
    אני כל כך מבינה אותך!!! גם אני עוברת את כל השאלות וחיטוטים האלה לגבי ההריון ואין ספק שזה מעצבן ומתסכל...אני אישית מעדיפה לא לשתף בכל הקשור לטיפולים למרות שאומרים שזה יכול לעזור והקל באיזשהו אופן.

בקשר לאותה בחורה, תסבירי לה שעוברת עלייך תקופה לא פשוטה והבכי נבע ממרוץ החיים...ולגבי ההריון, תגידי לה שאת ובעלך ומתחילים לחשוב על זה בחיוב.

בהצלחה מותק

אמה
  • כ"כ מוכר...

גם לי זה קרה בעבודה.

אני במנה הגוף נחשבת לרזה ובגלל כל ההזרקות של ההורמונים הבטן מעט בולטת ופשוט שאלו אותי בלי בושה אם אני בהריון...

אצלי זה היה בגלל סקרנות יתר ולא מתוך כוונה טובה. בוודאות!!!

כשזה בא מתמימות אין לי בעיה ואני עונה שלא וזאת בגלל שאני לא משתפת אף אחד במה שאני עוברת...

ולגבי מה עבר עלייך, תמציאי שעבר עלייך יום קשה או איזה תירוץ דומה ואני בטוחה שתצאי מזה כמו גדולה.

כולנו לומדות להתמודד עם זה וגם לצאת מזה כך או אחרת...

בהצלחה!!
  • איזה מתוקה ורגישה את...זה מקסים,
    אני עונה לך בתור בחורה לא רזה, שגם אותי כל הזמן שואלים,
    כי יש לי בטן כזו שנראת תמיד בהריון....
    אני הייתי אומרת לה שפשוט העלתי במשקל ואני מתוסכלת מזה,
    וזה שהיא שאלה אם אני בהריון רק גרם לי להבין כמה אני שמנה....
    ככה תעברו לדבר על נושא של דיאטות ולא הריונות...
    וגם הבחורה הזו תבין שזו שאלה שלא שואלים....איזה סתומה.
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• וואי מאמי אני כל כך מבינה אותך אני העליתי 7 קילו רק מהטיפולים, אמנם אין הוכחות שהורמונים אכן משמינים, אבל לי הם היו פותחים את התיאבון מאוד..

אם את מרגישה בנוח איתה תספרי לה.. ואם לא את לא חייבת, הבנות נתנו לך כאן מלא דברים שאת יכולה להגיד כדי להתחמק ממנה..
  • אני חושבת שגם אם ניפתח לאנשים ונספר להם מה אנחנו עוברות, גם ככה לא יבינו אותנו כי מי שלא עבר או עובר טיפולים ונמצא בתוך זה לא יכול להזדהות איתנו. והאמת שזה מתסכל מאוד כי אף אחד לא מבין מה עובר עלינו בתקופה הזאת.
  • מסכימה לגמריי!

אף אחד לא יבין בחיים מה עובר עלינו חוץ מאנשים שעברו את זה בעצמם.
  • אני עליתי 8 קילו בשנה האחרונה בטיפולי הIVF אז מישהי חמודה דאגה להגיד לי " התרחבת קצת" נשמות טובות יש הרי בכל מקום (והיא יודעת שאני בטיפולים). בעבר הייתי ממש לוקחת את זה קשה היום אני מבינה שזה שלה וכנראה היא הרגישה צורך להעיר לי מסיבותיה שלה, לא לוקחת את זה יותר עליי גם ככה כבד לנו . בכל אופן נושא האוכל גיליתי ממלא תפקיד חשוב בתהליך שלנו הרבה מעבר להורמונים שמשמינים בלאוו הכי הוא ממלא את החלל החסר של התינוקי ובעזרת השם בקרוב ה ימלא אצלך את החלל.
  • נו נו מה אמרת בסוף???
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• [quote]פורסם במקור על-ידי dubi_1

אתמול מישהי בעבודה שאלה אותי האם מגיע לי מזל טוב.....ואני התפרצתי בבכי (פשוט לא יכולתי לשלוט בעצמי)
    היום היא בטח תרצה שנדבר על זה....ואני לא ממש מרגישה שאני רוצה לשתף אותה בזה שאני עושה טיפולים...מה אני אומרת לה?
    [/quoteיקירתי אני מבינה פשוט תגידי לה אני לא רוצה לדבר כרגע זה רגע שלך גם אני עברתי את זה תאמיני בכח שלך מאחלת לך המון בהצלחה
  • [quote]פורסם במקור על-ידי dubi_1

אתמול מישהי בעבודה שאלה אותי האם מגיע לי מזל טוב.....ואני התפרצתי בבכי (פשוט לא יכולתי לשלוט בעצמי)
    [/quoteיקירתי אני מבינה פשוט תגידי לה אני לא רוצה לדבר כרגע זה רגע שלך גם אני עברתי את זה תאמיני בכח שלך מאחלת לך המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה