מאיזה חום נותנים אקמולי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שלישי נווה קיבל את שלושת החיסונים של גיל חודשיים ומאותו ערב הוא עם חום.
    עכשיו יש לו 37.9 והוא מאוד לא רגוע, לתת לו אקמולי?

רותי
10 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת מאיזה חום נותנים (לבנות שלי אסור להעלות חום אז אנחנו מיד מורידים)

אבל בעיקרון אם הוא לא רגוע הייתי נותת אקמול בלי קשר לחום.

תרגישו טוב
  • בגדול אומרים שעד חום 38 -38.5 לא נותנים אלא אם כן יש ממש חוסר שקט...

במקרה שלך הוא ממש קטנצ'יק וגם לא רגוע אז תתני לו
  • בגדול באמת מ38.5 אבל אם הוא לא רגוע... מסכן...
    הייתי מנסה להרגיע בדרכים אחרות (אם את מניקה למשל אז ציצי...) ואם כלום לא הולך והוא ממש עצבני אז תני אקמולי...

• כמו שענו לך...
  • חום לילד זה מ- 38.3
    אני מתחילה לתת לפני, ב- 37.8..
    אני לא נותנת לחום לעלות מאוד, כי אח"כ אני מתקשה להוריד אותו.

• 37.9 זה לא חום מה שכן זה מצריך מעקב בעיקרון מתן אקמול הוא מחום 38.5.ניתן על פי משקל הילד כל 4-6 שעות.אם הוא באי שקט הייתי נותנת לו לא בגלל החום אלא בגלל הכאב.תרגישו טוב
  • 37.9 זה עוד לא חום
    לכזה פיצי אני נותנת מ 38.1 לגדולות יותר אפילו מ 38.3-38.5
    אני משתדלת לא לתת אם אין חום אבל אם ממש לא רגוע, תני לו. אולי יעזור
    קחי בחשבון שחוסר שקט זו אחת תופעות לואי, יכול להיות בלי קשר לכאב

• תודה בנות, בסוף לא נתתי לו אקמולי אבל שמתי אותו לישון ונרדם מידי, כנראה שהעצבנות הייתה בגלל העייפות, אם הוא יקום עם חום אז ניתן לו.
    רותי
  • כמו שענו לך 37.8 זה לא חום.... מצריך מעקב. אני נותנת מעל 38.7 בערך . עדיף לא לתת מיד כדי לתת לגוף ללמד את עצמו להוריד. כך אני מאמינה ובנתיים כבר 3 שנים זה עובד.

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני נותנת מעל 38.5 בהמלצת הרופאה . אלא אם זה חיסון והם נודניקים בטירוףףף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה