שאלת משקפיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי משקפיים חדשות (לא היה לי לפני כן) ואני עדיין בשלבי התרגלות, מרגיש לי שעין שמאל מפריע לי לראות עם המשקפיים, זה הגיוני? זה יסתדר?

ועוד שאלה, מה עושים עם האדים על המשקפיים? אני פותחת סיר או את התנור, המשקפיים מתמלאות אדים ואני שורפת את היד, מה עושים? מורידים אותם לפני?

9 תגובות
עמוד 1
  • העיניים צריכות להתרגל למשקפיים, אם את רואה שזה נמשך יותר מכמה ימים, תגשי שוב לאופטיקאי או רופא העיניים שהתאים לך את המספר.

לגבי האדים, אני מרימה את המכסה או פותחת את דלת התנור כשאני טיפונת אחורנית, לא ממש מעל הסיר/התנור

בסך הכל מתרגלים להכל...
  • תודה
  • עוברים לעדשות
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• שיר
    גם אני שנים עם עדשות, ועכשיו אני אלרגיה חריפה בעיניים אז אסור לי להרכיב אותם
  • אולי כי יש לך עדשות רכות...?

לי יש קשות...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מה שטוליקה אמרה...
    וגם - לכולם, לא רק לאלה עם המשקפיים - מכסה של סיר צריך תמיד לפתוח מהצד שרחוק אלינו, כך שהאדים הראשוניים יהיו רחוקים מאיתנו....

• עושים לייזר
  • אני שנים היתי הולכת עם עדשות אבל עברתי ניתוח בעיין בגלל היפרדות רשתית ומאז אני לא שמה עדשות

• לי היו משקפיים לתקופה ממש קצרה עד שהסתדרה לי הראייה בגלל הסכרת.עכשיו זה בסדר...השריר של העין חזר לעצמו ואני כבר זמן רב לא משתמשת..ממש שמחתי שהיו לי..אני כל החיים רציתי משקפיים..בעיני זה יפה (שרוטה)
    גם לי לקח זמן להתרגל למסגרת היא הפריעה לי בעין לראות..תלכי מקסימום שיסדרו לך את זה
    אני לא הייתי שמה עדשות..יש המון משקפיים אופנתיות זה יפה בעיני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה