אני לא יודעת מה לעשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט לא יודעת מה לעשות

21 תגובות
עמוד 1

• תסיימו את כל הבדיקות קודם כל!!

מקווה שיסתדר, תהיי רגועה!!
  • יפה שלי

• שירה

• הלוואי והכל יסתדר ללא ניתוח!!

• ממי אני לא יודעת מתי זה התחיל ומה עשיתם עד עכשיו
    אני הייתי מקפידה על נקיון של העין עם המגבונים של ד"ר פישר לעיניים לתינוקות
    ותוך כדי שהייתי מנקה הייתי מעסה קלילות את פינת העין (שקרובה לאף לא החיצונית)
    נשבעת לך חודש והסתדר
    מקווה שלא יחזור

לגבי נהוראי - מקווה שיעבור בקלות אם תאלצו לעשות את הניתוח בסוף

• בובה!!!
    לא היית רוצה לראות את העיניים של רז כשהיתה קטנה! תאמיני לי
    גם לנו כבר קבעו תור לניתוח, ואז הלכנו לרופא מלאך שהציל לי את הילדה, נתן לנו טיפות משהו מיוחד ( כבר ניסינו הכל! כל האנטיביוטיקות האפשריות) ועיסויים!!!!!! המון עיסויים בקצה הפנימי של העין!!! לפחות 10 דקות רצוף כמה פעמים ביום ותוך שבועיים הכל מסתדר! באחריות!
    רז לא יכלה לפתוח אץ העיניים בגיל של נהוראי מרוב שהיו סתומות לה

• אוי אוי אוי
    אתן ממש מרגיעות לי את ההיסטריה עכשיו

• דרך אגב המגבונים של דר פישר לניקוי העיניים עשו לרז תגובה אלרגית! זה היה עושה לה את העיניים נפוחות ואדומות, יש לי חבילה שלמה שלהם!! אבל תנסו אותם כי באמץ שגם הרופא אז אמר לנו לנקות את העיניים איתם!!! אני הייתי מנקה לה עם צמר גפן ומים/ תה, שמה לה טיפות ועושה לה עיסוי כדי שהאימוץ יחלחלו.
    תראי זה מאוד מציק להם העיסוי ורז היתה צורחת לי, אבל בזכות ההתמדה ( וזה מעייף!!) עבר לה תודה לאל!

• אני לא זוכרת את השם! זה בקבוקון קטן קטן, אולי בעלי זוכר.
    אחרי שהייתי שמה חה את הטיפות העיניים היו מפרידות מלא הפרשות !

• כפרה הכל יהיה בסדר ב"ה

• אני הייתי מנסה את מה שסיון ונופר הציעו לפני הניתוח... ניתוח תמיד אפשר לעשות, אבל שווה לנסות לטפל בזה בשיטות טבעיות יותר...
    וב"ה לא יהיה צריך ניתוח בכלל!
  • שיררררה,
    גם לשושי היתה בעיה כזו בשתי העינים.
    אחת נפתחה בגיל חודשיים והשניה היתה סתומה המון זמן.
    גיסתי אמרה לי שרפלקסולוגיה יכולה לעזור לזה מאוד אני לא לקחתי את שושי בסוף כי זה היה לי יקר ועוד קיויתי שזה יעבור לבד.
    אמרתי לעצמי שאם זה לא יעבור עד עשרה חודשים אני אקח אותה בכ"ז לכמה טיפולים של רפלקסולוגיה.
    אם את כבר במצב כזה של טרום ניתוח שווה לך לקבל ייעוץ מרפלקסולוג כדי לראות אם זה באמת עוזר או לא.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • שירוש לא כתבת איך היה....
    תתיעצו עם עוד רופאים והבנות כאן נתנו לך עצות טובות

• תודה בנות, התקשרתי למתן שבע"ה לא יהיה ניתוח
    יש לנו עבודה לפני :)

תודה על העידוד ועל העצות המקסימות

• אויייייי מלא
  • אווחחח שמדובר בבייבי שלנו הכל קשההההה...

• ואי מאמי איזה בלאגן!
    תהי חזקה אהובה!!

• אויי
  • לא מאמי זה לא סטילה!
    זה משהו מיוחד שרופא עיניים נתן לנו (אחרי שעברנו את כל המשחות והטיפות האפשריות לעיניים) והרופא אמר לנו שזה הפתרון האחרון ואם הטיפות האלה לא יעזרו +המסאג'ים תוך חודש ניתוח.
    רק שמעתי ניתוח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה