-
רק אחרי הלידה.
התקפי זעם וקנאה,
קשיים להירדם בצהריים.
זה מה שאני זוכרת אחרי הלידה של רון..
אלעאי היה בן שנתיים ועשרה חודשים
-
מצבי רוח, כן.
מחלות וחום? לא היה יותר מרגיל.
אבל לתהילה יש אסטמה לא? זה מושפע ממצבי רוח אז יכול להיות התגברות של התקפים וכאלה...
-
לא היו שינויים פיזיולוגיים, כן היתה קנאה, גם לפני וגם אחרי, למרות שהן ממש ציפו לאחות החדשה (גם לפני שקד וגם לפני ניצן)
-
כשילדתי את יפתח - יאיר שכב בבית עם חום גבוה מאוד
כשילדתי את אביתר - יפתח היה חולה....
ושניהם לא ילדים חולניים במיוחד...
-
לפני לא היה.
רק אחרי
-
היא מאוד מצפה וכל הזמן נוגעת בבטן, מחבקת ומנשקת בכל הזדמנות
וכל הזמן אומרת שהיא אוהבת ומחכה לתינוק
רוצה לדעת למי הוא יהיה דומה, ולעזור לי איתו
אבל מצד שני כבר שבוע שלם היא חזרה להרטיב בלילה ברצף
יש לה מצבי רוח, והיא בוכה המון, ממש נהייתה רגישה ופגיעה
-
כשהייתי בהריון עם יונתן לקראת סוף ההריון ליאל הייתה הרבה חולה, ואחרי הלידה ממש היה שינוי קיצוני במצבי רוח שהסתדרו לאט לאט וחזרה לעצמה.
בהריון האחרון לא היו מחלות ולא מצבי רוח, לא לפני ולא אחרי.
רותי
-
יום שישי בבוקר כשהייתי בשבוע 40+ 2 לא הרגשתי תנועות והבן הגדול שלנו היה אז רק בן שנה וחצי. שמנו את הבן שלנו אצל חמתי והלכנו לבית חולים שם החליטו שאני נשארת ללדת. אחרי כמה שעות חמתי אומרת שהבן שלנו משתעל ובקושי נושם ובערב גיסי שהוא רופא שלח אותו למיון באותו בי״ח שבו הייתי. היה לו התקף רציני וסטורציה מאוד גבוהה. אושפזנו ביחד והשתחררנו יחד דווקא זה יצא ממש טוב...
-
כמה ימים לפני שילדתי את רואיקי . בן היה עם חום גבוהה וביום הלידה הוא התאושש מעט
-
שקד שינה את גישתו אלי שלושה ימים לפני הלידה...
לפני זה הוא היה "דבוק" אלי. לכל דבר רצה רק אותי! וכאמור, שלושה ימים לפני הלידה הוא שינה את גישתו וביקש רק את בעלי! לא רצה אותי בכלל.
לאט לאט זה מתאזן.
גם מצב הרוח שלו השתנה. היו ימים שהייתי בטוחה שיש לו דיכאון
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
אה וכן- איזה כיף זה להשתתף בסקר שמכוון למי שיש יותר מילד אחד! אני לא מאמינה!!!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
מילנה
-
כשטל נולד לשחר לא היה שום שינוי בהתנהגות בבית. בגן הגננות אמרו שהוא קצת יותר מרביץ מהרגיל. בבית לא הרגשתי שום דבר.
כשאיתן נולד לשחר היה משבר אחרי הלידה וטל קיבל את איתן נורא יפה וכעבור תקופה קצרה שחר התאהב באיתן וטל התחיל קצת למשוך תשומי
-
נדב היה קטן כשילדתי .. נתתי לו המון תשומי . אצלנו זה עבר די בסדר (אולי בגלל ההפרש)
קשור או לא יום לפני הברית היה לו חום גבוה
-
מה זה תסמונת פאפא?
-
לא..לפני כן שום דבר
אבל שבוע אחרי הלידה היא חטפה דלקת ריאות מהגיהנום ושבוע שם היתה איתי ועם ינאי בבית...
-
תסמונת פאפא מאופיינת בחום גבוה, בלוטות נפוחות ומוגלתיות (נראה כמו דלקת גרון רגילה) , אפטות בפה...
זה חוזר על עצמו במחזוריות של 3-4 שבועות למשך 3-5 ימים.
אין תרופה .. זה מאופיין אצל ילדים בעיקר.
אמור להעלם כמו שהגיע עד גיל 6 (ממוצע)
לא מסוכן ולא מדבק אבל מאוד מבאס !!!!