היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות לפני כשבועיים כתבתי כאן שעשיתי צילום רחם ושהייתה סתימה באחת החצוצרות שהרופא פתח לי תוך כדי הצילום. היום קצת יותר משבועיים לאחר הצילום קיבלתי מחזור ופתאום אני ממש מקשרת את הכל - כבר מעל שנה שאני "מתלוננת" על כך שהמחזור שלי ממש ממש חלש בקושי יש לי דימום ולרוב הדימום הוא החלק החום כמו של סוף מחזור ואין דימום חזק גם לא בהתחלה (סליחה על כל התיאורים) החודש קיבלתי פתאום מחזור "כמו של פעם" ממש דימום רציני אתמול וגם היום ואני לא יכולה שלא לקשר את זה לכך שהיתה סתימה בחצוצרה מה גם שהרופא ששלח אותי לבדיקה והוא זה שגם ביצע אותה בפועל הוא מומחה גדול לפיריון ולדבריו ביום הצילום "מבחינתי פתחתם היום דף חדש בניסיונות שלכם" מה שאני רוצה להגיד לכם בכל החפירה הזו הוא שתהיו עירניות למה שקורה ותבקשו ותידרשו את הבדיקות גם הם זה לא לפי הספר ועוד לא עבר מספיק זמן לפי דברי הרופאים כי נראה לי שאני סתם בזבזתי את הזמן בכל השנה האחרונה... הפרופיל ההרומונלי שלי תקין וכך גם בדיקת הזרע של בעלי תודה לאל ויתכן מאוד שהבעיה היחידה היא השחלה הסתומה שיכולתי לעלות על זה לפי כל התסמינים שמסביב... מתנצלת על החפירה.... יעל
7 תגובות
עמוד 1
שמחה בשבילך שהבעיה נפתרה..
יאללה ייגמר המחזור ואתם יוצאים לדרך חדשה של ניסיונותתת
שיהיה מלאאא הצלחה
את ממש לא חופרת ואני חושבת שאת מעלה פה דברים מאוד חשובים !!!! תודה רבה על השיתוף אני בטוחה שזה יעזור להמון בנות שיהיה לך בהצלחה בדרך החדשה שתהייה קצרה וקולעת
תודה על הטיפ ועל המחשבה יעל
איזה יופי לשמוע!!!! בע"ה בקרוב תשתפי אותנו על בדיקת בטא גבוהה ויפה!!!!
שמחה לשמוע על מה שהרופא אמר..... בע"ה החודש הוא החודש של כולנו..... בהצלחה