אני רציתי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז ומעולם עבודות הבית היו תפקידה של האישה, אבל ערב אחד הכול השתנה.
    כשמירי חזרה הביתה מהעבודה, היא מצאה את הבית מסודר, את הבגדים שהיו על החבל מקופלים ואת הילדים מקולחים ונקיים. ארוחת הערב הייתה בתנור והשולחן היה ערוך לכבודה. היא נדהמה.
    מסתבר שיוסי, בעלה, קרא מאמר על 'נשים שעובדות במשרה מלאה ונאלצות לאחר מכן לעשות את עבודות הבית, עייפות מדי מכדי לקיים יחסי מין'.
    הלילה עבר היטב. למחרת, סיפרה מירי לחברותיה על הערב הנהדר: "זה היה נפלא ממש! יוסי אפילו ניקה את המטבח, שטף את הכלים, עזר לילדים להכין את שיעורי הבית והכניס בגדים למכונת הכביסה..."
    "ומה אחר כך?" התעניינו החברות.
    "אה, זה..." מלמלה: "אני נורא רציתי, אבל יוסי היה עייף מדי".

=====================================
    אישה אחת פגשה שד.
    "מה בקשתך"? שאל השד
    "אני רוצה שבעלי יסתכל רק עלי, יכרכר סביבי בלי הרף, שכל תשומת ליבו תופנה רק אלי". כך ביקשה האישה.
    "את בטוחה?" שאל אותה השד
    "כן" השיבה האישה.
    השד נאנח עמוקות, והפך אותה לאייפון...
    ====================================
    בנות..... גבר אמיתי זה גבר שיורד מהאוטו ואומר:
    מאמי חנית בסדר גמור,
    האוטו גם ככה היה עקום,
    החתול הזה היה כבר מת
    והעץ הזה כבר היה מיותר...

10 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחח... גדולללללל!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• חחחחחחחחחחח

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח יואוו איזה חזקים! האמצעי שפך אותי לגמרי
    [email protected]

פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה