עוד עדכון לגבי העבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז היום קיבלתי הלשנה מהמשרד הראשי שהמנהל משרד איפה שאני עובדת היה שם וזרק עלי מחמאות לכולם - כנראה מנסה לסדר לי תקן.
    נשבעת לכן לא איכפת לי כבר אם יסתדר או לא -אני מאושרת לדעת שמעריכים אותי - אחרי שנמצאים פעם אחת במקום עבודה מחורבן בלי טיפת הערכה יודעים מה באמת חשוב בסופו של דבר.
    נכון עם הערכה ומילה טובה לא הולכים למכולת, אבל לפחות באים לעבודה בכיף

11 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף!! אני כל כך מבינה אותך! זה ממש חשוב לדעת שמעריכים אותך במקום העבודה ולבוא לשם בכיף

הלוואי ויסתדר לך
  • מסכימה איתך שנורא מחמם את הלב כשמעריכים את מה שאת עושה....
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • שמחה לשמוע שטוב לך ושמצאת מקום כזה שמעריכים אותך בו, מוטיבציה בעבודה חשובה לא פחות מהמשכורת כי בכל זאת חלק גדול מהיום עובר בעבודה...
    מחזיקה לך אצבעות שיתפנה תקן בשבילך או לחילופין שתסתדרי בעבודה אחרת מהנה לא פחות
  • אין אין אין עלייך תותחית!

אין ספק שלקום לעבודה עם חיוך שווה המון

ואני בטוחה שמה שצריך לקרות יקרה אהובה
  • כל הכבוד ובאמת לומדים בדרך הקשה מה הדברים החשובים באמת

• שמחה בשבילך!
    שיהיה המון בהצלחה!

• מאמוש,
    אני ממש מבסוטית בשבילך, שהעבודה הקשה וההשקעה שלך נושאת פרי!
    אני בטוחה שהם לא יוותרו עלייך

• אין כמו ללכת לעבוד במקום בו את מרגישה רצויה ומוערכת

מאחלת לך שתמיד תרגישי ככה (כי מגיע לך)
  • בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה