עוד פעם מעלה דילמה קשה.... אולי בכל זאת רעיונות? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה עוד פעם להעלות נושא של טיפול ומעקב, הפעם במסגרת אותה קופ"ח - אין לי סבלנות והרבה סיכוי לעבור קופה עכשיו, אז לפחות באותה אחת:
אני גרה ליד בנימינה. עובדת בתל אביב. אין לי רשיון ולא אוטו. כל פעם שאני צריכה להגיע להלל יפה, למשל, או למעבדה הקרובה לבדיקות דם - בעלי צריך לקחת אותי, על חשבון שעות העבודה שלו ושלי כמובן. לכן נראה לי יותר נוח לעשות הכל בתל אביב. אבל...
בעוד כחודשיים (למרות שפה כל יום משהו יכול להשתנות) אני יוצאת לחופשה שלפני חופשת לידה ולא אהיה בתל אביב. ואם חלילה יקרה משהו ואני אצטרך את הרופא שלי או מרפאה או שד יודע מה עוד - אצטרך לנסוע לתל אביב. כפי שכבר אמרתי - אין לי רשיון ואוטו (רכבת זה כשעה וצריך עוד להגיע לשם - עם אוטו)
אז מה אני עושה??? נכון לעכשיו אני מטופלת במרפאת הריון בסיכון בהלל יפה, רופא גם באזור שלי, מרפאת סיכון של הקופה בתל אביב, מעקב אחריות בתל אביב וגם בדיקות דם.
אני ממש אבודת אצות.... לא יודעת איפה להתמקד - פה או בת"א.... הלפ?
6 תגובות
עמוד 1
כמה עולה מונית מהמושב למרפאות ת"א?
מיצ - את צוחקת??? זה יכול לעלות גם 150 ש"ח אם לא יותר... אין לי מושג
לדעתי להישאר באיזור בנימינה
בינתיים לדעתי את יכולה להמשיך בתל אביב, כל עוד זה נוח לך ואת עובדת שם, ובעוד כחודשיים תמשיכי את המעקב באזור בנימינה, אז כבר זה יהיה בלתי נמנע שבעלך יסיע אותך..
עוד חודשיים לפי הסרגל שלך זה שבוע 38...אין כל כך מה לעשות בשבוע הזה רק לחכות ללידה!!! נראה לי שעדיף לך בת"א, לצאת על חשבון שעות העבודה שלך עם מונית!!!! וזהו!!! אל תטרידי את בעלך בכלל בטרמפים, כשאת צריכה לנסוע קחי מונית!!! כנל לגבי הלל יפה, אם את בוחרת להיות מטופלת שם...עם מונית!!!
אל תחשבי שמונית זה יקר....כי אם תחשבי את השעות שבעלך מפסיד בעבודה, פלוס הדלק זה כבר מחיר של מונית....מקווה שעזרתי "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
למה את מלחיצה את עצמך ומקדימה את המאוחר? כרגע נוח לך בתל אביב, השארי שם, במידת הצורך במקרה חירום יש מוניות. ולבדיקות הרגילות תמיד אפשר לתכנן ולהתארגן בהתאם לזמני הבדיקות.