אוייי אוייי........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אויי הגוף השתנה לה, אויי היא לא רואה את כפות הרגליים, אויי זה לא כמו שהיא ציפתה, אויייייי היא בדכאון אחרי לידה ----- אני בדכאון לפני לידה!!!!!!!!!! מתפללת למצב שלך קוסברה. שילכו לחפש!!!!!!! אוףףףף

טוב...... אחרי שפרקתי את שהצטבר אחרי כל מה ששמעתי.....

שיהיה המשך יום טוב בנות.
    בהצלחה לנו!!!! מכל ה - מדהימות שלי.
15 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחח מזכיר לי צרות של עשירים - חברה שלי בכתה שההורמונים השתלטו לה על הגוף אמרתי לה עם כמות ההורמונים שלי יש בגוף זה כאילו גידלתי חמישיה ואת לא שומעת אותי מקטרת כל היום!!!!

שבת שלום מאמי!!!
  • שבת שלום מותק
  • מבינה לליבך מאמי ...
  • רק מי שחווה את הקושי מבינה לא מכלילה אבל כאלה שנקלטות טבעי לוקחות את זה כמובן מאליו אל תיקחי ללב תמשיכי לרצות וזה יקרה!
  • בנות אני מסכימה לגמרי ,זה כל כך מעצבן לשמוע את שטויות הללו ,אני עובדת בגן בתקופה אחרונה היה לנו בייבי בום כמעט חצי מאמאות היהו בהריון וילדו ואני אחת שעברה גרידה בשבוע 7 הריון לא התפתח ,הריון שני שלי ,עד עכשיו מאז לא נקלטתי (כבר עברתי היסטרוסקופיה שבה שוחררו הדבקיות ברחם ובנוסף מתחילה לשתות הורמונים לבניית רירית הרחם )הייתי גם צריכה לשמוע את קיטורים שלהן ,אוי כמה קשה,אוי רציתי בת קיבלתי שוב בן , ומה קורה איתך את לא רוצה עוד ילדים ? נו למה את מחכה? כמובן לא יכולתי לשתף את כולן שרק לא מזמן עברתי גרידה ,אבל לשמוע את כל השטויות שלהן ,זה היה די מעצבן
  • רק מי שעברה את הדרך הזאת בשביל
    הזריקות ההורמונים ההמתנה המורטת עצבים
    וכל החרא שמסביב ...

יודעת לצחוק שבנות בוכות על הבעיות בהריון
    שכולן חוות את הבעיות האלו

אני גם הייתי שונאת אחרות שבוכות
    על מר גורלן כי כואב להן הגב הבטן
    יצא להן סימני מתיחה וכו...

אני ברוך ה׳ בלי עין הרע בשלב של אחרי
    הטיפולים , גם אני בוכה שכואב לי ומעצבן לי
    בהריון אבל לא ליד חברותיי שמנסות להכנס
    בטיפולים והכשלונות חוזרים בכל טיפול שלהן .
    מודה שיש לי לפעמים יציאות מבלי לשים לב
    אבל משתדלת שלא ..

עצה לי אלייך אל תתייחסי !

ותחייכי תמיד כי את אוטוטו שמה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • כ"כ מבינה לליבך..

זה תמיד סביבנו, כמו שכבר כתבו מי שלא עוברת את הדרך הקשה כמונו לוקחות את ההריון בקלות ומרשות לעצמן לקטר ולהתבכיין על כל שטות...

עזבי אותך ואל תתייחסי פשוט תעבירי את זה איכשהו למרות שזה קשה...

זה בסדר לפרוק את מה שיש לך בלב. מאחלת לך, לי ולכל הבנות שעדיין מנסות שנתבשר רק בבשורות טובות , במהרה, אמן ואמן!!!
  • תודה בנות !!!

לשבת רגועה.................... שיהיה כבר פחות חם!!

וזה --> לבייבי ב"ה !!!

• תראי יש כאלה שממש סובלות בהריון אבל כמובן שזה קשה לשמוע את זה בנסיונות רק דבר קטן דיכאון אחרי לידה זה לא נושא לצחוק או לשפוט כמשהי שעברה דיכדוך אחורי לידה זה לא פיקניק
    גם לי לקח שלוש שנים להיכנס להריון ....
    בכל אופן לכל אחת מותר לחוות את ההריון שלה בדרכה אני מאחלת לך הריון בקרוב קל תקין ולידה בריאה עם בריאות הגוף והנפש
  • היי בנות, אני האמת לא מבינה למה נשמע כאן זילזול בריגשותיהן של אחרות כל אחת זכותה להתלונן על מה שהיא רוצה והן לא אשמות בקשיים שלנו זה נשמע שכל הכעס והקושי שלנו יוצא כלפיהן כאן בדיון הזה.
    אני מבינה את התיסכול כי אנחנו רוצות להיות במקום הזה וברור שגם כעס מותר לנו להוציא אבל את תזלזלו בדיכאון אחרי לידה ובדברים נוספים שעלו כאן ,זה לא נשמע טוב.
    דיכאון אחרי לידה זה משהו קשה מאוד ואינו קשור לחוויות הקשות שלנו.
    ברור לי שהדברים נאמרים מתסכול אבל לדעתי לא צריך לזלזל בריגשותיהן של אחרות גם אם לקח להן שניה להיכנס להריון.
    אני אומרת הכל באהבה בנות לא בכעס
  • באמת קשה לשמוע את כל הקיטורים של ההריוניות ביחוד שאת כל כך רוצה להיות במקום שלהם..
    אצלנו יש קדחת הריון ורק אני לא נדבקת, כך שכולן מסבבי בהריון (ואני לא מדמינת..חחח)
    מאחלת לך לקטר קיטורים טובים בהקדם...

אמה
  • אני לא יכולה לשמוע קיטורים על הריון מבנות שאני יודעת שנכנסו בצ'יק!!!!
    לא יכולה....
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• חייבת לשתף.
    היה לי מאוד לא נעים לקרוא את ההודעה.
    אני ניקלטתי לאחר תקופה מאוד ארוכה יחסית של נשואים? ואני מאוד צעירה יחסית?
    וללא טיפולים אמנם משום סוג? אך הייתי בדיוק במצב שלכן
    אני מאחלת לכולן בהצלחה בופרום הזה
    אבל כל אחת רשאית להתלונן על מה שיש לה על הלב.
    ואני חושבת שבתור אחת שלא סובלת ככ מתופעות הריון קשות? אכן יש דברים לא נעימים שקורים? ומה לעשות? הרי כל אחת מוציאה החוצה מה שיש לה על ליבה!
    ולכולנו אכפת מהגוף שלנו והמראה שלנו. ואניממאוד מעריכה את ההריון שלנו? כי הרופאים כבר התייאשו ממנו? כי חשבו שלבעלי יש בעיה ובסוף ניקלטנו טבעי

אין המקום לזלזל ברגשות של אף אחת

שיהיה לכולן בהצלחה? מחזיקה אצבעות לכל אחת מכן
  • סליחה על כל סימני השאלה זה ממש בטעות אני מטאבלט
  • לפעמים הקיטורים לא נשלטים...
    גם אני כעסתי על מישהי שקיטרה אחרי שנכנסה להריון שאמרה שהיא היתה רוצה להרגיש אחרת, אבל היא לא.... ורק עכשיו אחרי שניקלטתי לאחר יותר משנתיים של ניסיונות אני באמת מבינה- הריון זה לא דבר קל גם לאחר שמחכים לו הרבה זמן ועוברים דרך ארוכה....
    אני לא הבנתי איך בנות בהריון לא מחייכות כל היום מאוזן לאוזן ולוקחות הכל בקלילות, אבל זה לא פיקניק ויש תקופות מאוד לא קלות....
    פתאום מופיעות בצקות בידיים ובצקות ברגליים, כתמי הריון, כבדות, כאבי גב, עייפות, בחילות, השינה היא לא שינה, מצבי רוח משתנים, התקפות רעב, רגישות לריחות, רצון להקיא, השיער משנה, עור הפנים משתנה, השמנה, גירודים, נפיחות ועוד ועוד ועוד,,,, כל פעם מתווסף עוד משהו וכבר שחושבים שחווינו הכל מגיע עוד משהו....

אני מאוד מאוד מאושרת על כך שאני בהריון ואין יום שאני לא מודה לאלוהים על הנס הזה, אבל אנחנו לא יכולים להתעלם מהעובדה ש״בעצב תלדי בנים״

אז לפני שאנחנו שופטות מישהי, ננסה להבין מה עובר עליה כי כל אחת חווה את ההריון בצורה שונה ואסור לנו לזלזל באף הרגשה גם אם נראה לנו שמדובר במישהי שלא יודעת להעריך מה יש לה...
    אסור לנו לשפוט אף אחת!
    שבוע מקסים לכולן ורק בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה