צריכה חיבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רע לי ומגעיל לי ובעלי לא מבין אותי

17 תגובות
עמוד 1

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • בעלך לא אמור להבין אותך
  • זה סיפור די ארוך אז אספר בקצרה,
    יש שבת חתן לאח שלו והבית של חמתי יהיה מפוצץ באנשים
    מה שאומר שאני אצטרך לחלוק חדר עם עוד אנשים, גם ככה הלילות שלי הם ללא שינה
    ותהילה עם אלנהציות מה שאומר שיהיה רעש בחדר בלילה ויש מצב שהיא תשתעל ותבכה
    ועם עוד אנשים בחדר בלי פרטיות, לא יכולה ללבוש מה שנוח לי בלילה, וכל פעם שאקום לשירותים ארגיש לא נעים.. בנוסף כל הזמן יכנסו ויצאו מהחדר ובטח יעירו אותי או את תהילה או שהפוך אנחנו נעיר אחרים,
    ומן הסתם אצטרך להגיש לפנות להדיח כלים וכו׳
    אז החלטתי להשאר בפינה השקטה שלי ושהוא יסע לבד והוא התבאס עלי
    שזה לא מכובד שלא אגיע ושהוא יחזיר לי בשבתות של אחים שלי,
    אמרתי לו שאם הוא מסדר לי חדר לבד אני באה והוא טוען שצריך להסתדר כי זה פעם ב..
    אבל הפעם ב.. הזה יעלה לי בבריאות שלי ושל תהילה כי הם מעשנים בבית ובחדרים ובטוח המצב שלה יחמיר,
    בכל אופן הוא פנה לאבא שלי ואבא שלי ניסה לשכנע אותי אבל כשהסברתי לאבא שלי הוא הסביר לו ולמרות זאת הוא לא היה מוכן להבין והוא טען שרק בגלל שהוא מת עלי הוא רוצה שאהיה איתו ולא אשאר לבד אז אמרתי לו שההנאה שלו תבוא על חשבון הנוחות שלי,
    היו דמעות ובכי( ההורמונים 

• אני מאוד שמחה שהוא הבין בסוף

• אני רק רוצה לציין שאני מתה על בעלי, מטורפת על הריח שלו!
    ומאוהבת בכל סנטימטר בגוף שלו

• תנסי לדבר עם חברה טובה/ אחות...רק נשים יכולות להבין נשים :)
  • העיקר שהכל בסדר עכשיו

• כמה שרק תרצי.
  • עדכון

• העיקר שיש תירוץ גם לפעם הבאה-ועוד שהוא הצדיק אותך!!!

• בסוף הכל מסתדר לטובה

• [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה