היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קיבלתי קידום ,החל מיום א' אני מנהלת מוקד מכירות !!!!! אני מתרגשת ,קצת חוששת כי עוד לא הייתה מנהלת אצלנו ,שהצליחה בתפקיד אבל מצד שני כל מנהלת שהייתה באה מבחוץ ולא צמחה מתוך המערכת ,המנהל שלי אמר לי והרגיע אותי שיש לי יתרון מאוד גדול שהצוות כבר מאוד אוהב ומעריך אותי ...כמובן שזה יצריך הרבה יותר שעות וויתרתי על משרת האם שהייתה לי והבוס שלי בא לקראתי ופעמיים בשבוע אני מסיימת מוקדם . {}{}{}{}{}{}{} ושיהיה לי בהצלחה
26 תגובות
עמוד 1
איזה יופי!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
יו מאמי!!!! בהצלחה ענקית
הוריי פעמיים בשבוע וחמתי עוד פעם אחת ...ובימים שאסיים מאוחר אני אסיים בשבע
איזה כיף כל הכבוד בהצלחה בתפקיד החדש
שרוני איזה יופי...! כל הכבוד עלי והצליחי...את בטוח תותחית אם ככה קידמו דברים טובים קורים לאנשים טובים (איך אמרה פה פעם מישהי ....קארמה..חחח $#@!$#@ )
רציתי רק לספר לך שבזכות הטובה שעשית לי לפני 3 שנים אני מקבלת השנה כיתה לחנך טפו טפו טפו...תודות לך! את רואה הכל חוזר....
איזה כיף שכולם נרתמים למשימה יחד איתך! ממש ממש מרגש ומאפשר סוג של רגיעה ואפשרות לעבוד ולדעת שבבית הכל בסדר. ושוב - מלא מלא מלא בהצלחה