שאלה על מדבקות (אני בלחץץץ) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא באלי הריון עכשיווווו.....!
    בפעם הראשונה ששמים מדבקות, צריך לשים את זה ביום הראשון של המחזור...
    וזה למה??....... יש לזה סיבה מסויימת?
    פשוט לא הספקתי לשים את זה ביום הראשון של המחזור, אלא האחרון... זה קריטי?
    יש מצב שזה לא יגן עלי בצורה מלאה בגלל זה?

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא בטוחה כי אני בכלל לא מבינה בזה, אבל זה אולי כי צריך לזה זמן להתחיל להשפיע, אבל את בטח סופרת 7 נקיים..אז זה כנראה יתחיל להשפיע בסוף שלהם.
    אבל שוב אני לא בטוחה
  • אומנם אני לא משתמשת במדבקות אבל לפחות בגלולות (שזה כנראה אותו עיקרון) כשמתחילים לקחת ביום הראשון של המחזור כבר ההגנה מתחילה, אם שמים ביום אחר אז צריך לפחות שבוע (או שבועיים) עד שהם מתחילות להשפיע.

רותי
  • זה תלוי
    לקחת לפני זה גלולות או לא? זה פעם ראשונה שאת שמה אמצעי מניעה כלשהו אחרי הלידה?
    אני עד החודש שעבר לקחתי גלולות
    הפסקתי לפני שבוע בדיוק הרופא אמר לי להמשיך ככאילו אני לוקחת עדיין גלולות - שבוע הפסקה ואז לשים מדבקה.
    היום שמתי מדבקה.
    אני לחוצה רצח נראה לי הזוי שדבר כזה מגן

• לא מבינה בזה כל כך...
    סליחה על השאלה, איפה שמים את המדבקות?
    ומה היתרון שלהם על פני גלולות?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה