רוצה חיבוקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קצת עצוב לי. למרות שיש הרבה הקלה לגבי דניאלה עצוב לי הילדה שלי מודעת שחש קושי בדיבור ומבקשת ללכת לגן מיוחד אמרה לי אמא אני רוצה ללכת לשם שיעזרו לי לדבר ברור
    אז עצוב בגלל שכבר בגיל הזה דניאלה מודעת וממש בגן לט צוחקים עליה היא בין המקובלים ותמיד מוקפת

9 תגובות
עמוד 1
  • קבלי ממני המון
  • מבינה אותך לגמרי ..
    גם נדב שלי עם עיכוב שפתי וגמגום
    ואני יודעת היטב כמה צובט הלב לראות ילדים בגילם (וצעירים יותר) שמדברים כ"כ יפה וברור..
    אני רק רוצה להגיד לך שאני תמיד אופטימית ויודעת שהכל זמני בחיים .
    קבלי

• נכון צובט לי לפעמים בלב. שאני רואה. ילדים קטנים יותר מדברים ברור וגם שאני רואה את הבת של אחותי שהיא בגיל של דניאלה מדברת ברור אבל מן הסתם הבת של אחותי לא עוברת מה שדניאלה עוברת אני מאושרת כי יש לי אוצרית שהיא פייטרית נלחמת לא מתייאשת בקלות ולא מוותרת.
    אבל שוב הדבר שהכי עצוב שבגיל ארבע ו והיא גם מבקשת עזרהלפני דניאלה כבר היתה מודעת לבעיה

• תודה

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה אורטלי ויעל
    מבחינתי זה חייב להיות מובן מאליו לא?? אני אמא שלה הרי אם אמי לא אדאג לדניאלה ואיהיה עם יד על הדופק אז מי כן?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה