אז אחרי הצהרת החתונה לצערי זאת הצהרת גירושין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שכבר סגרנו הכל אתמול אחרי כמה וכמה דברים לא קטנים החלטנו להיפרד. אני בסדר גמור שלמה עם ההחלטה ותודה לאל שבאמת לא הגענו למדרגות הרבנות, ושזה קרה עכשיו ולא אחר כך.
23 תגובות
עמוד 1

• סיגליתוש הכל לטובה מזל שטרם התחתנם כי זה קל להתחתן אבל אחר כך יותר קשה מי כמוך וכמוני יודעות את זה
    לפחות כל אחד הלך לדרכו בדרך הטובה ברוגע?
    וחוץ מזה קבלי מלא

• אני מאמינה שמי שטועה פעם אחת הוא לא אשם
    אבל אם הוא חוזר על אותה טעות הוא טיפש!
    את כנראה חכמה, ויודעת מה נכון לך ומה לא,
    אל תצטערי על דבר נכון שעשית, תשמחי שעשית את זה בזמן,
    מי כמוני יודעת ומבינה.
    תאמיני לי כשיגיע הרגע הנכון והבשלות את תדעי..
    אין לי ספק שהוא היה אדם מקסים ומה שגרם לכם להגיע להחלטה הזו
    זה חילוקי דעות ודברים עקרוניים ביותר שלא היית מוכנה להתפשר עליהם
    וזה הכי נכון לעשות בשבילך ובשביל ילדיך

• מאמי, אני שולחת לך המווווווווווווווווווווון

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אוי
  • אתמול בלילה כתבתי לך תגובה והיא לא פורסמה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • המון

• תודה לכם בנות יקרות שלי
    אני שלמה עם זה והיום ביטלתי הכל, כולם הבינו ותמכו רק האולם עושים בעיות.
    ארזתי את כל הדברים הורדתי הכל לאמא שלו וזהו הפרק הזה נגמר, מהיום אני עושה ניקיון כללי לכל צרותיי, או לכל הדברים שאני לא מוכנה לוותר.
  • סיגלית - כל הכבוד לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מאחלת לך שמעכשיו הכל, כולל הכל, יהיה הכי טוב ונכון לך
  • סיגליתוש
  • סיגליתוש מאמי מאחלת לך את כל הטוב שבעולם שבקרוב תמצאי זוגיות חדדשה שתתאים לשניכם

• אני כל כך שלמה עם ההחלטה שלי, ועכשיו יותר מאתמול יודעת שעשיתי צעד הכי נכון.
    הפרצוף האמיתי שלו מתגלה. החלטנו להיפרד אז למה אני צריכה אותו חבר שלי בפייסבוק? ועל זה הוא שולח לי הודעות כאלו מגעילות. אז באמת תודה לאל שזה נגמר לפני שהייתי עושה צעד שהייתי מתחרטת עליו כל חיי.
    החיים ממשיכים ואני חזקה יותר מתמיד
  • כל הכבוד לך על האומץ והכוח שאת מפגינה
    נשמע ממש לא פשוט
  • לא להאמין לאיזה רמות הפרידה הזאת גרמה. אין להם שליטה. נצלנים בצורה גועלית. תודה לך בורא עולם שפקחת את עיניי בזמן ושלא עשיתי צעד כזה שהיה מביא אותי להרס.
  • העיקר שאת עושה את הבחירות שהכי נכונות עבורך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה