היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבת שלום! אני כבר נסהרת.אני מקווה שאני אמצע רגיעה בקרוב.. אני בטוחה שכל אמא בהריון הראשון שלה היתה לחוצה כשלא מרגישים את העובר..מכל בדיקה ובדיקה.. אז אני התחלתי להרגיש בעיטות חמודות לפני שבוע וחצי בערך.. הרגשתי אותך לראשונה כשאכלתי שוקולד :) מאז אני אוכלת מידי פעם שוקולד כדי להרגיש בעיטות.. ככה אני נרגעת שהכל בסדר.. לפעמים יש גם אחרי אוכל, פעם בעיטות חזקות יותר ופעם בעיטות חלשות יותר.. היום בקושי הרגשתי בעיטות, אז לא מזמן הקפצתי את הבעלול להביא לי שוקולד... היתה אוליי בעיטה אחת, ואוליי גם אותה דמיינתי מרוב שחיכיתי.. ואני לא מרגישה בעיטות ולא כלום.. האם זה בסדר? או צריך להדאיג אותי? קורה שגם אחרי מתוקים אין תזוזות? מה עוד אוכל לעשות כדי להזיז את הקטן? אני ממש לחוצה... אשמח לתגובות..
9 תגובות
עמוד 1
הי, עד כמה שזכור לי זה עוד שבוע קצת גבולי בשביל ממש לספור תנועות אני הייתי שותה כוס מים קרים ושוכבת על צד שמאל. בכל מקרה אם משהו באמת מרגיש לך חריג תלכי להיבדק...
לירון
תואכלי משו תשתי הרבה ותשכבי על צד שמאל איזה חצי שעה ותרגישי עם לא תרגישי עד מחר תבדקי את בקופה תעשי us
זה שבוע עוד מוקדם כדי להרגיש תזוזה תמיד אחרי שוקולד אבל תאכלי כמה קוביות שוקולד תשכבי על צד שמאל ושימי יד על הבטן ותנסי להרגיש
בד"כ מתחילים להרגיש תזוזות באופן סדיר (ולספור אותן כדי לוודא שהכל תקין) החל משבוע 28, כרגע עוד מוקדם להלחץ. בכל מקרה כדי להרגיש את התנועות בצורה האופטימלית מומלץ לאכול משהו מתוק ואחרי כמה דקות לשכב על צד שמאל ולהתרכז כמובן
קודם כל, לא חייבים לאכול דווקא שוקולד.
הוא עוד ממש קטנצ'יק, גם כשהוא בועט לא תמיד תרגישי אותו..!!! לא להיבהל..באמת יש לך זמן..והתחלת להרגיש אותו מוקדם.
שאחרי כמה ימים שלא הרגשתי, זה חזר...... ובגדול ועד היום ברוך ה'
אז לפי דעתי אין לך מה להלחץ בכלל ::):)
מאמי מסכימה עם כולן זה עדין מוקדם מידי להרגיש את כל התנועות ובכלל לספור אותם לפעמים גם בשבוע 28 - 30 ומעלה לא תמיד מרגישים ... יש ימים שהם עייפים יותר "עצלניים " יותר... תיהיי רגועה זה מה שהכי חשוב!