דיאטה בחטדש רביעי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני בהיריון ראשון בחודש רביעי אני שוקלת 62 ובובה 1.68, יש לי חשקים ותאבון בלבעלי זה קצת מפריע.
    מקודם היה נורא בא לי גלידה..פתאום הוא אומר לי די תתחילי לשמור
    הצבתי לעזצמי מטרה ובישרתי לו שאני מתחילה דיאטה
    נמאס לי שאני צריכה להרגיש רע על זה שבא לי לאכול או שאני מרשה לעצמי לאכול כמו שלא הייתי.
    בטיפת חלב אמרו לי שעליתי בסה"כ קילו אחד ושזה בסדר גמור, למרות שנראה לי שהמשקל אצלהם לא הכי מכוון
    מה אתן אומרות על המצב שלי?
7 תגובות
עמוד 1
  • לא עושים דיאטה בהריון.... אם עלית קילו זה בסדר גמור....

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אסור בשום פנים לעשות דיאטה בהריון, תחשבי שהעובר שלך ניזון ממך ואת חייבת לאכול טוב ( את כל אבות המזון) כדי שהעובר שלך יקבל את זה ממך.

• תרגיעי את בעלך ומהר, הוא אל יכתיב לך מה לאכול ומה לא - ואם הוא לא מבין, תושיבי אותו לחמש דקות ותסבירי כמו לילד קטן מה קורה בהריון ועד כמה את זקוקה לאוכל...
    מקווה שהוא יבין.

• שום דיאטה!!
  • סורי אבל בשבילך - שלא תעזי לעשות דיאטה בזמן הריון! לעובר שלך לא ייחסר כלום אמנם אבל זה כי הוא ייקח הכל ממךך ואת תסיימי את ההריון עם חסרים שלא תיארת לעצמך.. אל תעשי את זה מאמי.. אחרי הלידה את יכולה :)

• טוב...

הבנות פה היו עדינות ממש...

תגידי לבעלך שיירגע! ומייד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כשהוא יהיה בהריון שיתחיל דיאטה!!! אבל את- בהריון שלך- תאכלי מה שאת רוצה!!!

אני לא מאמינה שצריך לעלות 80 קילו וכדאי לא להפריז בשטויות אבל את חייבת את זה לעצמך......

ואם זה מפריע לו שידחוף איזה בורקס לפה ויסתום!!!!!

ותגידי לו שלא יעצבן אותי
  • העובר יקח כל מה שהוא צריך, לעובר לא צריך לדאוג בכלל.
    למי שצריך לדאוג זה לך. האם את רוצה לסיים את ההריון והלידה (ואחכ הנקה) עם שיער? עם שיניים? עם עור בריא? עם כוחות? או להיות עם סחרחורות ולא לתפקד כי אין לך לא ברזל ולא אנרגיה מפחמימות בגוף ולא סידן? כי העובר לקח לך הכל ובעלך לא נתן לך להכניס את זה לגוף שלך?

לא עושים דיאטה בהריון.
    הדבר היחיד שצריך לדאוג לו זה כמו שאמרו הבנות לאכול מכל אבות המזון. כדי שלא יחסר לגוף שלך ויטמינים ומינראלים.
    אם את נגיד לא מתמצאת במה יש באיזה מאכל וכמה יש, את יכולה לבקש דיאטנית הריון שתגיד לך מה הכי בריא לאכול. בנוסף בהריון אין מנוס מלאגור קצת שומנים בירכיים,
    (הנפיחות שיש לכולן זה אגב יותר נוזלים מאשר שומן) בלידה הגוף צריך מאגריי אנרגיה בשביל ללדת. איך בעלך רוצה שתלדי?
    מה זה לעשות אפצ'י?

בקיצור- בעלך עיצבן אותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה