מנשא ארגו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בננות. איך עברה השבת?
    רציצי להתייעץ איתכן בקשר למנשא ארגו.
    עד עכשיו שמתי את אמילי במנשא בד קשירה ארוך שאני מאוד אוהבת, אבל בגלל שהיא גדולה וכבדה אז מהר מאוד הראש שחה היה בגובה הבטן שלי
17 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שזה המנשא הכי טוב בשוק!
    לחברה שלי היה אותו ואני מחפשת לקנות אותו גם
    אם תמצאי תגידי לי איפה
    בגדול הוא עד גיל 3 בערך

• אנגל, הוא עד 18 קילו.. אני לא ממש יודעת כמה שוקלעם בגיל 3.

ויש אותו בכל חנות תינוקות וגם באתר הרשמי שלהם.
    יש כל מיני סוגים. הכי זול עולה סביבות 450
  • לי יש ארגו ספורט והוא באמת מעולה, קניתי אותו דרך אחד מאתרי הקופונים (גוזרים, בא לי גם - לא זוכרת איזה מהם) ב419 ש"ח לפני כמה חודשים טובים
    לגיסתי יש את הקלאסי שהיא הזמינה באי.ביי גם כן פחות או יותר באותו המחיר
  • לי יש את הארגו הקלאסי. אוריקי עדיין נכנס בו בגדול אפשר להשתמש בו גם עד 20 קילו אפילו יותר. אני הבאתי את שלי דרך חברים מארהב אבל גם בארצ אפשר לקנות אותו. תבדקי גם את המנשא סופמי וגם יאמו. דומה לארגו
  • תהילה שלי בת 4 ו3 חודשים והיא שוקלת 18 קילו

• יפית -
    "מנשא ארגו-בייבי מעוצב כך שהוא תומך בתנוחת ישיבה טבעית עבור תינוקות, מונע דחיסה של עמוד השדרה והירכיים שעלולים להיגרם על ידי תלייה ללא תמיכה. מנשא התינוקות אף מאזן את משקל התינוק בין כתפי וירכי ההורה ומפחית לחץ על הגב בצורה משמעותית"

http://www.babycarrier.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%A0%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7
  • חחחחח מצחיקה, דיברתי על העמוד שידרה שלי

• יוליה,
    קראתי שהארגו ספורט הוא 35% כותנה והשאר פוליאסטר.
    פוליאסטר זה הרי בד ממש לא נושם..

זה לא מפריע לכם?
  • בדיוק קיבלתי את זה במייל

http://www.mamibuy.co.il/deals/ergopb/?aff_id=100

לירון
  • נישמע מעולה! יש רק בעיה אחת!
    אני לא קונה לפני הלידה..וזה ליומיים בלבד!

• אני סוחבת את אוריקי על הארגו (כמובן על הגב), זה כמו לסחוב ילקוט (שנותן הוראות הפעלה מדויקות ופעם בכמה דקות נותן בעיטות חחחחח)
    ואת אמילי על הבטן, אני אוהבת כי המנשא הזה יותר צמוד בהבייביביורן (שגם יש לי אותו ואני מאד מרוצה ממנו).
    הקיצר ג'ני אני ממליצה עליו, תנסי לחפש ביד 2 אם יש אותו.
    ניתן לכבס אותו בקלות רבה והוא ממש ממש אחלה.
  • יש עכשיו את הקופון הזה שרון לי פרסמה..
    אבל לא נראה לי שאני הולכת לסחוב את אמילי בכל תנוחה שהיא עד גיל 5
  • למי שמתעניינת במנשא ארגו הוא היום במבצע באתר הקופונים mamibuy.co.il ובמחיר יותר זול מבארה"ב - על הדגם החדש שלהם ארגו פרפורמנס. המנשא מעולה גם מעל גיל 4 (מנסיון אישי שלי עם הבת שלי שהיא בת 4 וחצי ושוקלת 20 קילו)
    חוץ מזה ידיד שלי מנהל להם את אתר האינטרנט ויש שם תמיד מבצעים- כל שבוע מנשא אחר ב-499....
  • תודה רבה.
    הזמנתי
  • באסה... מקווה שיהיה שוב את המבצע הזה בעוד חודש!
    אני לא יכולה לקנות לפני הלידה

• אנגל למה לא לקנות לפני הלידה?
    מקסימום אל תביאי הביתה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה