לא יודעת איך לעכל את זה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמעט חודשיים לשירז נולדה אחות
24 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל

• בתור בת לאם חד-הורית אני חושבת שתמיד יהיה איזה עקצוץ בלב בכל מה שנוגע לגרוש שלך כי מה לעשות, אהבת אותו, הייתם נשואים, יש לכם ילדה ביחד...זה טבעי להרגיש ככה...
    ואני גם חושבת שזה לא היה משנה אם זה קרה אחרי שנתיים שהוא המשיך הלאה והתחתן או אם זה היה קורה אחרי 5 או 6 שנים, התחושה עדיין היתה אותה תחושה...

חשוב לזכור שהחיים אכן ממשיכים וכמובן לשמוח על המתנה הנפלאה שזכית בה - הילדה שלך..
  • אמנם אין לי ניסיון עם גירושים, אבל ההרגשה שלך די מובנת ולגיטימית...
    אני די יכולה להבין את העצב שלך ומאיפה הוא מגיע.
    את נישאת לאיש, שקיווית שהוא יהיה שלך ואת תהיי שלו כל חייכם. חלמת להקים איתו בית ומשפחה ועולם שלם!!! ולצערך קרה מה שקרה...
    לגבר קל יותר להמשיך בחייו, כי בד"כ הילד/ים נשאר/ים עם האמא, אז הוא לא מוגבל אפילו בצורה הפיזית (אישה בד"כ מוגבלת גם פיזית בגלל הילד/ים וגם נפשית).
    וכאן זה ה(!!!)מקום לשפוך ולשתף
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • קודם כל מלא
  • רגע, הוא לא בקשר איתה? עכשיו אני מבינה למה את עצובה,
    הוא נטש את הבת שלו והביא אחרת לעולם ודואג לה..
    זה מה שמעציב פה..
    גם הוא פסולת כמו הגרוש שלי?
    אז בכלל אני ממליצה לך להמשיך ולהשים עליו פס אחד גדול!
    תהילה שלי לא בקשר איתו ונראה שטוב לה,
    אני מאמינה שגם שירז מספיק חכמה..
    תהיי חזקה בשביל הילדה שלך ותבני לך משפחה חדשה וכמו שאמרתי תמשיכי הלאה

• סליחה סליחה סליחה.....
    שמחה לשמוע שהוא מכיר ואוהב את שירז ובקשר איתה....
    יחד עם זאת אני עדיין יכולה בהחלט להבין את הכאב שלך....
    יודעת משהו? גם אם כבר לאין אהבה זה עדיין יכול לכאוב כי לעולם נעשה השוואות בינו לביננו....

• אני מאחלת לעצמי שאמצא אהבה מספיק גדולה ומדהימה כדי שלא אצטרך להשוות
  • בוקר טוב

• הכאב שלך מאוד מובן... אין ספק שזו התמודדות לא פשוטה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אוף יולי את כל כך חסרה פה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • לא פשוט בשום שלב...
    בייחוד שזה האבא של הבת שלך .
    תרגישי חופשי לשתף
  • יעל,
    אם את לא יודעת את זה עדיין,
    אני רוצה לספר לך שאת אישה מאוד מיוחדת

• היי מותק
    אני חושבת כמו אדוה, יעלי מותק אני גם חושבת שעד שלא תהיה לך אהבה אמיתית שיהיה לך טוב בא את לא ממש תתנתקי מ.... ואמרתי לך את זה גם בשיחות שלנו נכון זה קשה אבל את צריכה לנסות לא להתחייס למה שהוא עושה ואומר כי את יודעת שלא כל מה שרואים זה באמת את כבר מכירה אותו.
    בכל אופן אני מאחלת לך מכל ליבי שבקרוב מאוד תמצאי את האחד שלך ותהיי שוב מאושרת ועל פסגת העולם את ושירז כי מגיעה לכם את מקסימות בעיניי אוהבת מאוד מאוד מאוד
    רחל

• לא סתם אנחנו חברות,אה?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • שולחת חיבוק חם ואוהב.
    מאחלת לך שתמצאי אהבה אמיתית ואז יהיה לך פחות זמן לחשוב על האקס ולהתמקד במה שטוב ומגיע לך ושירז.
  • יולי אני כל כך כל כך מבינה אותך אנחנו נמצאות בדיוק באותו מצב ומה שאת מספרת זה כאילו אני
    אשמח מאוד לדבר איתך הפייסבוק שלי liora gershovits
    או במייל [email protected]

• אני מבינה את הכאב שלך, אומנם אצלי זה לא ככה והאמת גם לא מעניין אותי כמה ילדים יהיו לו. אבל בהחלט יכולה להבין שיש נשים שזה קשה להם. שולחת לך מלא חיבוקים ומקווה שתמצאי בחור מקסים שתוכלי לחלוק איתו את חייך וגם להביא איתו עוד ילדים לעולם
  • תודה על התמיכה, ההבנה ועל הברכות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה