בשורות טובות +התלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת אם אתן זוכרות אבל סיפרתי לכן שקנינו בית ואנחנו אמורים לעבור בקיץ אממה- אנחנו צריכים לפנות פה ב 20 ליוני והבית רחוק מלהיות מוכן
13 תגובות
עמוד 1
  • אפשרות ב׳
    אין מצב שאני ישנה כשהילדים לא בחדר לידי

• גם אני הייתי הולכת על ב'
  • גם לי אופציה ב' נראית סבירה יותר, מאותה סיבה שיפית ציינה...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • איזה כיף!!!!
    בשעה טובה!

גם אני הייתי הולכת על אוופציה ב'....

• וואווו הבית נשמע פיצוץ ועוד ליד ההורים שלך -הלוואי עליי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אופציה ב' כמובן
    איזה כייף לגור מול ההורים פשוט חלום...
    טוב שהכל יסתדר בסוף...

• ללא ספק אופציה ב'
  • איזה כיף ליד ההורים שלך ועוד בית חלומותייך
  • תודה יקירותיי
  • מה שאני לא מבינה..הרי קניתם בית אז למה את רוצה לגור בשכירות יותר ממה שאת צריכה?

• שתי סיבות:
    1. אף אחד לא מוכן להשכיר לנו לתקופה קצרה
    2. (וזאת הסיבה העיקרית תכל'ס) זה הגשמת חלום מבחינתי!
    נכון הבית שלנו חדש וזה בית ישן
    נכון תמיד נעים וטוב יותר לגור בבית שהוא שלך
    אבלללללל זה בית עם חצר!!!! בנווה אתמר!!! וכולי תקווה שמתישהו בהמשך הוא יסכים למכור לנו את הבית במחיר סביר
  • הבנתי..
    בבית החדש אין חצר?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה