בשורות טובות+ התלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת אם אתן זוכרות אבל סיפרתי לכן שקנינו בית ואנחנו אמורים לעבור בקיץ אממה- אנחנו צריכים לפנות פה ב 20 ליוני והבית רחוק מלהיות מוכן
    חיפשנו דירה להשכיר לחצי שנה- אף אחד לא הסכים להשכיר לנו, כבר הייתי ממש מיואשת!!!
    ולפתע פתאום, מול הבית של ההורים שלי שלט- להשכרה!!!
    רק לידע כללי ההורים שלי גרים באיזור מעולה ומאוווד יקר שחלום מבחינתי לגור שם!
    אמרתי מה יכול להיות, נברר.... מדובר בבית פרטי עם חצר, חלום חיי כבר ציינתי?
    בסופו של דבר חתמנו חוזה!!!! שנה+ אופציה ל3 שנים נוספות בסכום סביר בהחלט עם "התפשרות" שהבן שלהם ישים צימר/קראוון בקצה של החצר האחורית ויכנס מסביב (כלומר לא יהיה לו שום מגע איתנו)
    אנחנו נשכיר את הבית שלנו כשיהיה מוכן בתקווה שלא נצטרך להוסיף הרבה
    אני ממש ממש מאושרת!!!

ועכשיו ההתלבטות:
    בקומה הראשונה יש חדר שינה אחד גדול (ח. הורים בעקרון) ובקומה למעלה ישנם 3 חדרים קטנטנים! אני לא מוכנה שהילדים יעלו למעלה כדי לשחק, כל ההתנהלות היומיומית היא למטה הרי
    אז מה עדיף?
    א. הילדים ישנו בחדר הגדול למטה ושם גם יהיו כל הצעצועים והארון שלהם ולמעלה נעשה חדר שינה לנו, חדר ארונות בשבילנו וחדר עבודה (לבעלי הסטודנט)
    ב. החדר למטה יהיה חדר משחקים ובקומה העליונה יהיה חדר שינה שלנו, של הילדים וחדר ארונות ובמקום חדר עבודה נסדר לבעלול פינה רגועה ונוחה ליד המטבח בקומה הראשונה (יש מקום טוב)

בשתי הקומות יש חדרי אמבטיה מרווחים מאוד
    בחדרים למעלה אין מצב להכניס גם מיטות וגם ארונות- זה יהיה ממש ממש ממש צפוף
6 תגובות
עמוד 1
  • סיוונוש,
    מזל טוב על הבית שקניתם וגם על הדירה שמצאתם - נשמע ממש להיט!

נראה לי יותר לעניין שכל חדר השינה יהיו למעלה ושהילדים יישנו לידכם.

זאת דעתי מתוקה.
    אני בטוחה שמה שתחליטי יהיה טוב

• איזה כיף, בשעה טובה!
    לדעתי עדיף שאתם והילדים תהיו למעלה (ואם לא אז לפחות שהילדים יהיו למעלה).
    למעלה חדר לכם, חדר לילדים וחדר לארונות. ולמטה חדר משחקים ועבודה ביחד (אני מניחה שבעלך לומד בשעות שהילדים כבר ישנים...).

• איזה סידור!!
  • גם אני מעדיפה את אופציה ב'... במיוחד לאור העובדה שאוריאן עדיין קמה המון בלילה...
    אבל טוב לדעת שאני לא היחידה שחושבת ככה
  • גם אני בדיעה שצריך לישון באותה קומה.אפשר גם באמת בחדר המשחקים לעשות את פינת הלימוד במיוחד שאת אומרת שהחדר גדול מאוד.
    וסביר באמת להניח שהוא לומד כשהם כבר ישנים או כשהם בחוץ איתך או פשוט לא בבית..
    דברו איתי בפייסבוק

• מזל טוב.
    תענוג - איזה כיף.

מנסיון (גם לי יש בית 2 קומות) עדיף שכולכם תישנו באותה הקומה, ואת חדר המשחקים תעשי למטה. זה גם ימנע את תהלוכת למעלה/ למטה במשך היום
    אצלי כולנו באותה הקומה, והילדים ישנים באותו החדר שבו יש רק מיטות וארון (+שידת החתלה וכורס הנקה) וכל הצעצועים כולם בחדר נפרד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה