היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב לכולן. אני צריכה את עזרתכן (זה ייצא קצת ארוך)...
כשהתחלתי לחפש עבודה בתחום שלי, הייתי בכמה ראיונות עבודה, שאחד מהם היה המקום שאני עובדת בו עכשיו (מן הסתם). והמקום הזה "ניצח" בעיקר כי הוא דקה מהבית. לשם השוואה- הייתה לי הצעה בת"א, לפחות שעות עבודה בשכר יותר גבוה, אבל בגלל הנסיעות ובגלל הקרבה לבית ויתרתי (וזה סגר לי את הדלת שם באופן סופי כי אני מוותרת על ההצעה הזו כבר כמה פעמים בשנים האחרונות).
בכל מקרה, כשהבוס שלי ראיין אותי, הוא הדגיש לי כמה פעמים שהוא מחפש מישהי רצינית לטווח ארוך, ואני כמובן בחורה רצינית ואחרית ודאגתי להדגיש לו את זה כמה וכמה פעמים. בסופו של דבר, אפילו הסכמתי על שכר התחלתי (לחצי שנה ראשונה) נמוך משמעותית ממה שאני מעריכה את עצמי וממה שמקובל בתחום שלי, והכל בגלל הקרבה לבית.
כשהגעתי לפה לפני חודש, היו פה עוד 2 בנות. אחת שעובדת פה שנה, ואחת שרק התחילה כמה שבועות לפני. בקיצור, כדי לא לסבך לכן את העניינים, שתיהן התפטרו, כי אין להן ניסיון בתחום, וכנראה שהבוס ראה אותי והבין כי טוב, והתחיל לדרוש מהן יותר, שזה משהו שהן לא יכלו לעמוד בו ונשברו.
עכשיו אני יושבת פה לבד, במשרד שלא עוברים בו אנשים, שקט דממה (הבוס רוב הזמן בחוץ) ושלא נדבר על העובדה שאני מרגישה שהתפקיד קטן עליי. אבל - ישבתי בשקט, כי זה דקה מהבית.
שבוע שעבר קיבלתי באותו יום 2 הצעות עבודה מנשים שעבדו איתי בחברה הקודמת בתפקידים בכירים, היום שתיהן עובדות במקומות אחרים וזוכרות אותי לטובה, אז שתיהן פנו אליי באותו היום
12 תגובות
עמוד 1
אני בדיעה שכל אחד דואג לתחת שלו
דניס - תודה. אני לא אשאר גם אם הוא ייתן לי אותו שכר, כי פה זה חור ואני לבד ומשעמם. ושם זה חברה גדולה עם אפשרויות קידום ואנשים שבאים והולכים..
לגבי הודעה מראש, אני עובדת פה רק חודש, אבל אני בכל מקרה אתן לו התראה, אני לא אצא זבל
תראי, עם העבודה לא מתחתנים, והמטרה העיקרית שם זה כסף ולא נעליים. אם מצאת משהו טוב - לכי על זה. רק תתנהגי בהוגנות כלפי מעסיקך - תתני לו את הזמן הדרוש (גם לפי החוק) שיחפש מישהו אחר וצאי. גיסי כל הזמן אומר ״לא מפסיקים לחפש אף פעם״ וזה מה שהוא עושה, מהנדס במקצועו. נכון, זה לא נעים, אני מאוד מבינה לליבך, אבל כמו שאמרה דניס - על פיטורייך לא יחשבו פעמיים. אז תשקלי מה יותר חשוב לך עכשיו - הקרבה לבית או שכר, ותראיאם הבוס שלך יתן לך עכשיו יותר, ולפי זה לכי על מה שנראה לך. לפי ה
אה... אם את בכל זאת לא רוצה להישאר אז סבבה
אני גם חושבת שקודם כל את צריכה לדאוג לעצמך! במיוחד כשמדובר במשכורת גבוהה יותר! ותחשבי גם על זה שכשתעברו דירה גם לעבודה הזאת תצטרכי לנסוע, אז גם היתרון היחידי שיש בה ****ק!
יפה שלי אני חושבת בדיוק כמו דניס
פעם הייתי ממש נחמדה, אבל מרוב שנדפקתי מבוסים אגוצנטריים למדתי שרק את אחראית על האושר והסיפוק שלך בעבודה. מה לעשות... נכון שזה ממששששש לא נעים, והיה לי מקרה דומה שבערך הבטחתי להמשיך במעבדה מסויימת לתואר שני והעבודה שיעממה לי עד כדי כך שהחלטתי שעוד שנתיים של השעמומון הזה אני יורה לעצמי בראש
אני הייתי אומרת לו שמאוד מפריע לך שאת לבד כל היום - המצב היה שונה כשהוא העסיק אותך, ולא בנית על זה שתשבי יום אחרי יום לבד במשרד. אני יודעת שאני לא הייתי מסוגלת, כך שזה בעיניי טיעון תקף. בהצלחה מותק
ג'ני היום כל אחד דואגת לעצמי כנל הבוס שלך מאמי עם זה היה ההפך הוא לא היה חושב אלייך ככה אנשים היום !!!!! זה הטבע תעשי מה שטוב לך ועם יש לל שם משכורת יותר גבוהה אפשרות קידום משרה טובה אני במקומך !?? לא היית חושבת פעמיים !!!!!!
בהצלחה מאמייייייייייי
בננות, למען הסר ספק, אין לי התלבטות בכלל אם לעבור או לא, ברור שהתשובה היא כן.
אני רק לא יודעת איך לדבר איתו...
עזרתן לי המוווןןןן
איך להגיד... זה באמת לא נעים - אני גרועה בקטעים האלה.... אבל כשצריך עושה...
איך? קובעים איתו - נכנסים אליו - ופשוט מודיעים - אני מצטערת לבשר לך שאני עוזבת....
אין מה לעשות, כשבאה הצעה אטרקטיבית יותר - הולכים עליה בכל הכוח