עדכון :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב !
    ביום חמישי עשיתי בדיקת הריון וכן..... התוצאה שלילית.. דיברתי אם הרופא והוא אמר לי לעשות עוד הפעם היום בדיקת דם אם אני לא ייקבל מחזור.. אז לא קיבלתי מחזור היום.. אבל גם לא נראה לי שאני בהריון כי לפי ההגיון אם זה היה נקלט אז כבר ביום חמישי הבטא היה עולה טיפה (עשיי הזרעה ב- 20.5 שזה יום ראשון לפני שבועיים) בקיצר אין לי כוח יום חמישי הייתי בדאון ואיי אפשר היה לדבר איתי ופשוט בכיתי מכול דבר
    למה??????????????? למה זה כול כך קשה למה זה שוב לא הצליחחח
    אין לי כבר כוחות ואני לא יודעת אם אני רוצה להמשיךך ... אני כבר התייאשתי אני לא רוצה להתאכז כל חודש מחדש

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
10 תגובות
עמוד 1
  • הייי אלונה,

אני מצטערת לשמוע שזה שלילי אבל לדעתי אולי תעשי עוד בדיקת דם אחת מה אכפת לך?!
    וגם אם בסופו של דבר זה לא הצליח מותר להיתאכזב, לכעוס, ולהיות בדאון זה בסדר וזה הגיוני לגמרי אנחנו הרי בני אדם ולא מכונות ....

אבל צריך להרים את הראש מהר למעלה ולא להיתייאש
    הרי כולם אומרים שהייעוד שלנו זה להיות אימא!!! אז זה ייקרה בסופו של דבר
    הכול עניין של זמן .. צריך סבלנות יקירה אם לא חודש הזה אז חודש הבא
  • נראה לי שבדקת מוקדם מידי ביום חמישי, אם היום זה שבועיים מההזרעה ולא קיבלת, אני חושבת שעוד יש סיכוי, הרי תמיד אומרים להמתין לפחות שבועיים ואז לעשות בדיקה!
    בהצלחה!!! ומקווה לשמוע בשורות טובות!

רותי
  • מורן תוד רבה על העידוד אבל זה קשה להרים את הראש ולחייך.. כל הסוף שבוע הזה רציתי לצעוק ולבכות בקול רם ולהבין למה זה מגיע לי ואת האמת לא הצלחתי להוציא הגה אלא רק חייכתי לאנשים וכול פעם ששאלו אותי אם אני בסדר וכול טוב פשוט חייכתי ואמרתי כן מצוין ברוך ה'
    ורותי..אף פעם לא היה לי מחזור מסודר אני מאז שהתחתנתי (3 שנים) היה לי פעמיים באופ טבעי מחזור אז אני לא מאמינה שאני ייקבל אפילו

• אלונה יקירה..
    אני יודעת כמה זה מבאס ומייאש..
    מותר לנו להתאכזב להתעצב ולהתבאס
    אבלללללל אסור לנו בשום פנים ואופן להתייאשששש
    את חייבת להמשיך לנסות ולהאמין שזה ייגיע
    וכשזה יגיע זה יהיה פשוט מושלםםם

תסתכלי כל בוקר על החתימה שלך.. ותאמיני בה
    זה משפט כ"כ נכון...

שולחת לך מלא חיבוקיםם והצלחה
  • אלונה מתוקה,
    אני כל כך מבינה אותך... גם אני אחרי כל ההזרעות הייתי יושבת ובוכה ובוכה ובוכה.
    מותר לך לבכות, לרחם על עצמך ולהיות עצובה, הרי למה באמת מגיע לנו כל המכשולים האלה??? זה שאלות שאני כל הזמן שואלת א עצמי ולצערי אין לי עדיין את התשובה. מה שכן, אני כולה להגיד לך שגם היום שלנו יגיע וזה קרוב מתמיד.

שולחת חיבוקים מעודדים

אמה
  • אלונה יקרה אוי כמה אני מבינה אותך מותק -מותר לך לכעוס,להתעצבן ורק אל תאיישי ,אולי באמת בדקת מוקדם מידי,תחכי ותעשי עוד בדיקה ,מאחלת לך מכל הלב תשובה חיובית ,אני לא עברתי הזרעות ,אבל גם לי החודש תקווה בלב שהיסטרוסקופיה תעזור להקלט -אך לא שוב קיבלתי וסת לצערי עוד עם איזה כאבים ובנוסף התחלתי עם כדורים לבניית הרירית הרחם (בקיצור הורמונים),אני יודעת שקשה לך מאד יקירה -אבל תאמיני מאמי ,לא קלה דרך שלנו ל
  • פשוט שולחת לך חיבוקים חמים
  • מאמי את רוצה להמשיך!
    ברורררררר שאת רוצה להמשיך!

אני יודעת, מבינה ומזדהה איתך - כמה זה קשה ומאכזב
    אבל לבסוף את רואה 2 פסים מהממים
    בסוף את מחזיקה ביד בייבי
    זה לא שווה התייאשות

• אני פשוטטט לא מאמינה קיבלתיי ..........
    אפילו לא הייתי צריכה לעשות את בדיקת הדם...

• הבנות המדהימות כבר אמרו הכל נשאר רק לשלוח לך חיבוק חם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה