סיון או מי שיודעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר מתוסכלת!!!
    תהילולי שלי גמולה מגיל שנתיים
    בשבועיים האחרונים היא חזרה לפספס בלילות,
    אין שינוי או משהו שקרה חוץ מהלידה שמתקרבת
    אנחנו מקפידות על פיפי לפני השינה כמו תמיד..
    אבל היא מפספסת,והיא מתבאסת מזה..
    אני לא יודעת איך לעזור לה,
    ניסיתי להעיר בלילה אבל היא אמרה שאין לה והמשיכה לישון
    ובבוקר שאלה אותי למה לא הערתי אותה לפיפי

7 תגובות
עמוד 1
  • יכול מאד להיות שאלו סימנים של פחד מהשינוי שאמור לבוא (תינוקי חדש). בגלל זה הדרישה להתיחס אליה כאל תינוקת
    תנסי להגביל את כמות השיתה שלה אחרי 4 בצהריים (כמובן להקפיד על שתייה מרובה במשלך שאר היום).
    פיפי לפני השינה (ממש כמו שאתן עושות) ואם ממשיך תנסי להרים אותה ולהניח על האסלה (אפילו שהיא אומרת שאין לה פיפי).
    זו תקופה והיא תעבור, הגיוני שתהיה קצת רגרסיה לקראת ואחרי הלידה.
    שינוי מאד גדול מצפה לה היא לא יודעת למה לצפות ואיך זה יהיה וכו.
  • כנראה... רק לתמוך בה וכשאת מעירה לוודא שהיא ערה. מוכר לי המצב שמדברים עם מישהו שהעירו אותו והוא לא זוכר

• קראתי קצת בגוגל וכתוב שזה לא טוב להעיר כי השלפוחית צריכה להבהב לבד ולגרום לכך שיהיה גירוי שיעיר את הילד,
    דיברתי עם הרופאה שלה היא אמרה לדבר איתה המון ולחזק אותה
    להסביר שהילד לא יתפוס את מקומה..
    היא טוענת שזו בעיה רגשית. 

• ברור שריגשית. זה אופייני למצב הזה של אוטוטו ילד / ה חדש / ה למשפחה

רק חיזוק, עידוד ושיחות, חיבוקים ואהבה!!!

בהצלחה

• זה מה שאני עושה...
    מעניין כמה זמן זה ימשך..

• זה משתנה בין ילד וילד
    היא כבר גדולה ומבינה שהולך משהו להשתנות רק לא יודעת מה ההשלכות של השינוי.
    אני אספר לך מה שאני עשיתי עם אוריקי כשאמילי נולדה: כמובן כל הזמן אמרתי לאמילי (שהוא ישמע) תראי איזה אח גדול/בוגר/מקסים בלה בלה בלה יש לך. שיטפתי אותו בהכל, כולל ניגוב טוסיק, החלפת חיטול, רחיצה, הנקה, טיולים. וכשהיא ישנה אני היתי רק איתו.
    זה עבר אצלנו יחסית בשלום
    תקופה מיוחדת לפניך, אל תרימי ידים, ותהיה סבלנית.
    את חייבת להבין ש במשך 4 שנים תהילה היתה נסיכה יחידה בבית ואתם היתם שייכים רק לה, עכשיו יגיע איזה יצור קטן, רועש, ולרוב מסריח (מה לעשות הם מחרבנים בהתחלה כל 20 דקות), שיתפוס אתכם.
    זו תקופה והיא תעבור, אל תשכחי את זה.
    הכל יהיה בסדר.
    קחי הכל ברוח טובה, ואם היא רוצה להיות תינוקת.... אז שתהיה תינוקת. זה תקין לחלוטין
  • את רוצה עצה ממני? ממי הלוואי יכולתי לתת לך עצה, אולי זה היה פותר גם אצלי את הבעיה
    בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה