יש כאן משהי שעונה לסקרים באמצעות האינטרנט עם תשלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

14 תגובות
עמוד 1
  • האמת שנרשמתי מזמן.... ואף פעם אין לי זמן / כוח וגם לא כ"כ הבנתי איך הם אמורים לשלם לי....
  • אני רשומה בכמה אתרים כאלו - עד שאני אראה שקל מזה נראה לי לבנות שלי יהיה בת מצווה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • באמת..?
    זה לוקח זמן עד שרואים כסף?
    אני פשוט מנסה לעזור לחברה..
    אז זה לא משתלם?

• זה לא משתלם....
    אי אפשר לבנות על זה לאיזו שהיא מטרה...
    אני התחלתי לפני כשנתיים ויש לי פחות מ300 ש"ח שאני יכולה למשוך...
    מדובר על כמה אגורות לכל סקר, מקסימום כמה שקלים בודדים ויש סקר כל יומיים-שלושה-חמישה.....

• מיילא זה, גם יש סקרים שלא מתאימים לך, לפעמים אני מפספסת - אז הסקר נסגר

בקיצור חרטא ברטא
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני דרך i-panel.
    צריך לצבור מינימום 500 נק' = 50 ש"ח תווי קנייה.
    עד כה קיבלתי מהם 150 ש"ח
  • כמו שענו לך, יש כמה: IPANEL וסקרנט ומדגם.

• אני ממלאת כבר שנים וצבור לי סכום נאה שאותו אני יכולה לנצל מתי שארצה דרך קופונים שהם מציעים באתר שלהם. האמת שעוד לא ניצלתי בכלל ונראה לי שאולי הגיע הזמן לבדוק מה קורה שם.....אני ממלאת את הסקרים של חברת דאטה סקר ישראל

• אני ממלאת בכמה אתרים וכבר קיבלתי סכום מאוד יפה!
  • פעם הייתי ממלאה. עכשיו אין לי זמן. עדיין לא יצא לי לקבל תשלום. זה כמו פירמידה. הכסף הוא לא בשאלונים עצמם אלא בצירוף חברים לפאנל.
    מי שנכנס בהתחלה וצירף הרבה חברים - הרוויח. עכשיו כבר לא מצטרפים אנשים אז גם אין רווח.

• נטלי לאיזה חברות את נכנסת ? יש משהו שאת ממליצה עליו ממש ?

בנות - מי שמכירה טוב וממליצה שתתן את שמות האתרים....תודה

• אני נכנסת ל ipanel
    כבר יצא לי ולבעלי יחד כ- 250 שקלים בתווי קניה
    צריך לעקוב כל יום במייל כדי לתפוס סקרים גדולים ששווים הרבה נקודות.
  • האמת סתם בזבוז זמן, לא שווה את ההשקעה שלשבת במחשב לענות ואולי אחרי כמה שנים לראות את התלושים זה ממש אגורות. ואם את לא ממלאת בזמן הסקר נסגר ואז תחכי שישלחו לך סקר חדש. וגם לפעמים שאת מתחילה סקר פתאום הם רושמים שאת לא מתאימה ותודה רבה לך..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה