אני גאה בעצמי :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות.. אחרי 7 שנים של עישון , כל יום בין קופסא לקופסא וחצי..
    מאתמול ב 6 בערב ועד עכשיו כמעט ולא עישנתי

18 תגובות
עמוד 1

• כל הכבוד.

השיטה הכי טובה להפסיק לעשן היא לא להפסיק בבת אחת.

אלא להוריד בהדרגה את כמות הסיגריות!!

אוף אני מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתת.
    [/url
  • בהצלחה!!!
  • יפה! העיקר שתמשיכי ככה גם אם תפחיתי ל - 5-7 סיגריות ביום זה הישג בשבילך וחצי דרך לגמילה

בהצלחה

• גם אני גאה בך!!!!
    איזה יופי!!!

• טלי מאמוA, כל הכבוד!
    את עושה מעשה חכם גם לך ובעיקר לליעדי, שינשום אוויר נקי כשהוא במחיצתך

• אלינור מאמי כנראה לא היית ממש מכורה לסיגריות אם הצלחת בלי איזו סיבה משמעותית להפסיק מיד.

קשה להפסיק מיד לעשן... זה תהליך. אם מפסיקים מיד אחרי כמה ימים נשברים וחוזרים לזה. תמיד.
    [/url

• טלי כל הכבוד מאמי

• כל הכבוד נשמה שלי!!!
    גאה בך מאוד!

• כל הכבוד!!!!

אם תרצי, בעלי מנחה קבוצות לגמילה מעישון (כאלה שאורטל כתבה עליהן)
    אז אם את רוצה לדעת מה מי מו לגבי כדורים או מדבקות, את מוזמנת..
  • כל הכבוד
  • יפות שלי תודה רבה על כל העידוד והתמיכה!
    אני אסביר לכן למה אני לא צריכה להשתמש בעזרים נוספים על מנת להפסיק..
    פשוט מה שקרה זה שהתחילו לי קשיי נשימה רציניים.. וזה ברור כשמש שזה בא מהסיגריות..
    אתמול הגעתי למצב שכל היום לא יכלתי לנשום כמו שצריך ובלילה פשוט התעוררתי מ 12 עד 2 לפנות בוקר ורק בכיתי כי לא היה לי מספיק אוויר! ולא משנה כמה ניסיתי - כבר כאבו לי השרירים בצוואר מלנסות לנשום..
    אז הגעתי להחלטה שאני מפחיתה מאוד מאוד מאוד.. כמובן שכבר יש הקלה אבל אני יודעת שבשביל הקלה מלאה אני אצטרך להפסיק לגמרי. אז אני אנסה ממש ממש חזק..

• ווווואו בובינקה - כל הכבוווווווווד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה