מתי מתחילה שנת לימודים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות!
    שאלה: האם ידוע מתי מתחילה שנת לימודים? אם אני לא טועה, אמור להתחיל באוגוסט,לא?
    תודה מאמא לשלושה ילדים
12 תגובות
עמוד 1
  • ב- 27/08/2012
  • החופש הגדול יקוצר בשבוע - חופשות החגים יוארכו

המהלך ייכנס לתוקף כבר בקיץ הקרוב - פתיחת שנת הלימודים תוקדם ל-26 באוגוסט; סוכני נסיעות: מחירי החופשות באוגוסט צפויים לעלות

החופש הגדול יקוצר בשבוע ופתיחת שנת הלימודים תוקדם ל-26 באוגוסט, במקום המועד המסורתי, ה-1 בספטמבר - כך הוחלט באופן סופי במשרד החינוך. היום הופץ למנהלי בתי הספר חוזר מנכ"ל שמפרט את השינויים בחופשות. החופש הגדול בבתי הספר היסודיים וגני הילדים יחל ב-1 ביולי ובבתי הספר התיכונים ב-21 ביוני. בשל מועד ההודעה הורים רבים יצטרכו לשנות תוכניות לחופשה עם הילדים בחודשי הקיץ.

http://www.themarker.com/career/1.649473

• לא הבנתי למה רק עכשיו הודיעו? הרי זכינו במי חופש נוספים מתחילת השנה בגלל זה, לא?

• בבתי הספר מתחילים ב-27/8/12...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• עירית. הכתבה ששמת היא משנה שעברה 2011
    בסוף החליטו שהלימודים יתחילו ב27.8.2012
  • האמת שלא ידעתי, תודה ששיתפת אותנו ובזכותך אני יודעת מתי הם נכנסים לגן
  • חבל שהחופשים באמצע השנה יאורכו
  • קיצרו לנו שבוע מהחופש?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטלי אם תשאלו אותי, אני נגד חופשות בכלל! גם במהלך השנה! גם בחגים! הילדים רק משתגעים בבית משיעמום ואני יחד איתם!!!!!! ועוד להוסיף חופשות בחגים שגם ככה הם ארוכים
  • טוב מה לעשות שיש מיליון חגים בלוח השנה שלנו? זה לא את ולא אני קבענו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אין לי בעיה עם חופשות חג כשזה ערב חג וביום למחרת,
    אבל חופשות בחול המועד...זה בלתי נסבל!
    תוסיפו לזה את החופש הגדול..
    אני לא יכולה אפילו להתחיל לחשב כמה כסף את שופכת בגלל החופשים האלה לבייביסטיר

• אדווש מקסימה אני בעצמי מפחדת להתחיל לחשוב כמה הולך לעלות לי הקיץ הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה