היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבוע טוב בנות יקרות! מה שלומכן? איך המרגש? רציתי לשאול איך מחשבים גיל הריון בהפרייה חוף גופית? לא ממש מצאתי מידע מספק באינטרנט. אולי אתן יודעות מנסיונכן? תודה לעונות, ושבוע טוב
21 תגובות
עמוד 1
שבועיים אחורה מתאריך ההחזרה..
תודה זוהר!
ותוך כמה זמן מיום ההחזרה אמור העובר להשתרש ברחם?
תלוי כמה ימים גידלו את העובר במעבדה , אם לא גידלו לבלוציסט אז בין 3-5 ימים.
מדובר על עובר בן יומיים
אז בין 3-5 ימים מתחילה ההשתרשות אך הרופא שלי הסביר לי שההשתרשות אורכת ימים שלמים ואפילו שבועות..
את שואלת מסיבה מסויימת? מדברים שאת מרגישה?? אולי אני יוכל לעזור יותר.. כמה זמן עבר מההחזרה שלך??
עברו 8 ימים מיום ההחזרה, ביום ה 4 היו כאבי מחזור ונעלמו. אתמול והיום שוב הופיעו כאבים... לא יודעת אם זה מחזור או השרשה אבל אני נלחצת כל פעם שמופיעים כאבים, ומתחילה לבכות.. אני ממש רגישה בזמן האחרון. אוףףףף
דבר ראשון מאמי לא להילחץ ולא להתאכזב!!
את מתארת את אותן תחושות בדיוק שאני הרגשתי כאשר ההפרייה הצליחה לי :) אני מקווה שגם במקרה שלך זה יעבוד נכון שאומרים "אל תחפשי סימנים".. אבל ת'כלס כולנו מחפשות.. אני לא יכולה להתעלם מזה שדווקא הסימנים שלך מעודדים :) לפחות ככה קרה אצלי.. מחזיקה לך מיליוןןןןןן אצבעות .. אוטוטו בטא שמנה ומהממתתתת!!!!!!!
תודה לך זוהר.. אני מרגישה קצת מעודדת עכשיו! מבטיחה לעדכן ביום ראשון הבא..
אוקסי תחזיקי מעמד, אלה ימים קשים הימים שמחכים מזדהה ומבינה, את לא לבד יקירתי!!!
תודה על התמיכה אתן נהדרות!
אוקסי בהחלט ההרגשות זהות למחזור והן רק מתגברות אגב אני לא הרגשתי כלום ואפילו קיבלתי מחזור!!!
מחזיקה לך אצבעות אמן שיהיו בשורות טובות...
גם אני מחכה לתשובות.....
כמה זמן לוקח לבלסטוציסט להשתרש?
שושה קיבלת מחזור לפני הבטא?
אוקסי, לפי דעתי את לא אמורה לקבל מחזור כי את מקבלת תמיכה...
כן אני לוקחת קרינון ואסטרופם, ונגיד ואם הריון ואני עדיין משתמשת בתרופות האלה, גם אז לא יופיע המחזור?
אין**
לכל הבנות שבתהליך ההמתנה שיהיה המון בהצלחה
בהצלחה
אוקסי,
לא יודעת אם לקרוא לזה מחזור אבל יום לפני הבטא, היו לי דימומים אדירים בלילה (אפילו לא רציתי ללכת לעשות בדיקת דם) הם נפסקו בבוקר ואז חזרו אחרי יומיים ואחרי שבוע - אבל בגדול במשך שבועיים ראשונים היו לי ממש דימומים קשים והרופאים אמרו לי שיש הרבה הריונות שמתחילים בדימומים.
מה שכן הרופאה שלי תמיד שאלה כשדיברתי איתה בטלפון זה דימום או הפרשה חומה כי הפרשה חומה זה בסה"כ דימום ישן שהיה ברחם ובגלל ההריון הוא נפלט החוצה... אצלי זה היה דימום ממש (אדום אדום עם קרישי דם אפילו סליחה על התיאור)....
מתפללת לבשורות טובות ממך - עדכני!!! מיטל
מבטיחה לעדכן!!
אתמול בערב לא יודעת מה קרה לי, אבל התפרצתי על בעלי ולא יכולתי להפסיק לבכות במשך כמעט שעתיים ואני אפילו לא יודעת על מה זה היה... אבל היום דווקא מצב רוח בסדר מקווה שיישאר ככה עד סוף היום יום טוב לכולם
מנסיון אל תחפשי סימנים... גם אצלי הייתי בטוחה שהמכשפה הופיעה היו לי כאבים שלושה ימים אחרי ההחזרה ועד שבוע 10 אפילו יותר... ממש אותן תחושות כמו לפני מחזור... תחכי בסבלנות לבטא ובע״ה בשורות טובות " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."